Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Ja się zastanawiam, jaki haczyk poza lagiem, który nie powinien być jakiś strasznie zły. Puszka bardzo blisko 1Dx za połowę jego ceny, hmm, coś mi tu nie gra. 6 fps nawet reporterom wystarczy. Pewnie bufor bedzie mały..

PS. aparat pokrywa się z puszką prototypową sprzed pół roku, ale szczerze wątpiłem, że coś takiego Canon wypuści... Kolejny cud Tuska ?
    Cytat Zamieszczone przez tdf Zobacz posta
    Cichy.... a nie przypomina ci to sytuacji z Canon EOS 1V i EOS 3... Az sie boje pomyslec ze szykuje sie jakas powazna zmiana. Canon za duzo ma patentow na obiektywy ktore moga pokryc format ok 5x5 cm
    Myślałem o tym, a że nadmierne myślenie wyczerpuje to zrzucę to z siebie...

Ta pucha wygląda po prostu za dobrze jak na standardy do których przywykliśmy. Może kryzys, może kataklizmy, może się im coś w głowach poprzestawiało, ale wygląda że w tej cenie to będzie MEGA hit.
    Gdybym miał skłonność do teorii spiskowych to mówię: zrobili go z połączenia funkcjonalności 7D (klawisze, video) i AF z jedynki (i pewnie jeszcze parę rzeczy jak 2 slotu)....bo? Bo tak było taniej!!

Skoro mamy gotowe rozwiązania to nie ma co przeprojektowywać za dużo tylko złożyć to do kupy i niech mają...

Serio to jeszcze nie mogę uwierzyć: działające autoiso (ponoć), tylko 22Mp, AF z więcej niż jedynm crossem, 2 karty, ta sama bateria, nowy ekran 3:2, lepsze video z nowym procem, 6 fps...poziomica nawet (boszzzz do T&S to must have!), lag 59ms ...przecież to się w głowie nie mieści...
    Ostatnio edytowane przez rauf ; 03-03-2012 o 12:03
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Uprawnienia umieszczania postów