Na połowę pytania odpowiadam sam sobie :
No, z dofinansowania za 18000 będzie już ciężko zmieścić się z zestawem z 5d3![]()
Na połowę pytania odpowiadam sam sobie :
No, z dofinansowania za 18000 będzie już ciężko zmieścić się z zestawem z 5d3![]()
Z tym się trzeba zgodzić, witaj w klubie. Natomiast reszta to brednie...
Dotację z EU sprawią że teraz i bezrobotny z opcją na firmę na rok sobie kupi 1D...fikcja ZUS i śliczne wydruki z GUS muszą być ...
Micles, popsułeś mi humor, wiesz?...
Znowu z f/1.2 będziem jechać na live view albo walić klasyczne kadry z dochodzeniówki...
Ostatnio edytowane przez rauf ; 02-03-2012 o 12:57
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Ci z dofinansowaniem najczęściej biorą sony a350 z kitem.
Cena 5d3 jest atrakcyjna ja za następce 1ds3 bez gripa.
Nie no AF ma EV od -2 i w dodatku jest korekcja osobno dla tele osobno dla wide przy zoomach. Zbieram kase :/
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Najwyraźniej nie znasz kontekstu:
http://forum.nikoniarze.pl/showpost....&postcount=140
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Liczyłeś na punkty w mocnych punktach? He he he
eee, to na Dp-review wygląda to dużo lepiej
http://www.dpreview.com/previews/canoneos5dmarkiii/4
pkt 8 regulaminu
Na Nikoniarzach wątek odnośnie nowej 5-tki ma 15 stron, czyli widać że są bardziej podjarani niż my!![]()
To taki z 60D nie będzie psuł rynku? Klienta nie obchodzi czy masz starego 350D czy najnowszego 5DIII.
Taki który kupi 5DIII może być tylko dla Ciebie zagrożeniem. Posiedzi, pouczy się i może strzelać o wiele lepiej od Ciebie. Nie jest to wykluczone.
Poznałem takiego co kupił 1DSIII tylko dlatego, że był większy i klient się na to patrzył lepiej a jak się spytał o cenę to fotograf od razu rósł w oczach bo mógł powiedzieć, że ponad dwie dychy.
Ostatnio edytowane przez HooMaR ; 02-03-2012 o 13:12