Strona 36 z 128 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Ja jednak do końca myślałem że Canon rozdzieli linie aparatu i video. Takie 5dmk3 bez video za 10k na starcie.

Bywalec Awatar Joshec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filias Zobacz posta
    Ach te argumenty: że klapka nie taka, dźwięk migawki mógłby być inny, bursztynowy kolor podświetlenia górnego LCD i co tam jeszcze... a, kształt korpusu za bardzo jakiś tam obły albo kanciasty Lubię takie dyskusje, bo wtedy rozmawiamy o rzeczach w fotografii najważniejszych.
    O tak, tak! Wady! A mi nic nie skrzypi, dźwięk migawki mam ok i szafirowy kolor podświetlenia... ummm, dlatego na razie nie zmieniam :rolleyes: (co najwyżej za jakiś czas na 1DX)

Bywalec Awatar MaciejDlugosz
    Miasto
    okolice Rzeszowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Joshec Zobacz posta
    A jednak karmicie trola...
    Albo żeby była opcja "focus peaking". Fajniej by się pracowało z manualnymi lensami.

Aha. Zapomniałem że mówienie czegoś "nie_w_superlatywach" to trollowanie. Auuu! Nie bijcie - już uciekam!
    Exacta (klisza) -> Zenit ET (klisza) -> Canon 300D (6Mpix) -> Canon 1D (4Mpix) -> Nokia 9500 (0,3 Mpix) -> Nikon D40 (6 Mpix) -> Nokia E90 (3 Mpix) -> Nikon D7000 (16 Mpix) -> Canon 1Ds (11 Mpix)

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciejDlugosz Zobacz posta
    Albo żeby była opcja "focus peaking". Fajniej by się pracowało z manualnymi lensami.

Aha. Zapomniałem że mówienie czegoś "nie_w_superlatywach" to trollowanie. Auuu! Nie bijcie - już uciekam!
    Raczej nie chodziło o Ciebie
    Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 03-03-2012 o 23:31

Domyślnie

Nie wiem, czy ktoś już zamieszczał ten link - nie widziałem, więc żeby pokierować temat na odpowiednie tory wrzucam odnośnik do nowych obrazków na canonrumors
    http://www.canonrumors.com/2012/03/t...ide/#more-9165

chociaż pewnie większość z Was już je widziała, ja jakoś przegapiłem...
    Ostatnio edytowane przez filias ; 03-03-2012 o 23:53
    5D/5DII, kilka szkieł, lampy, filtry i coś tam jeszcze

Miasto

Domyślnie

bebechy jak bebechy.

Domyślnie

może ktoś wie i powie, co kryje się teraz w miejscu na uchwycie, na wysokości palca serdecznego?
    5D/5DII, kilka szkieł, lampy, filtry i coś tam jeszcze

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Jeszcze z ciekawych rzeczy to jest nowe zastosowanie tylnego kółka. W trybie filmowym umożliwia ciche sterowanie góra, dół, boki tylko poprzez dotyk. No i wychodzi na to, że nie ma lineskippingu w trybie video.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

jak dla mnie puszka ideał (na papierze) no może poza ceną
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Joshec Zobacz posta
    O tak, tak! Wady! A mi nic nie skrzypi, dźwięk migawki mam ok i szafirowy kolor podświetlenia... ummm, dlatego na razie nie zmieniam :rolleyes: (co najwyżej za jakiś czas na 1DX)
    Nie wiem kogo nazywasz trollem, ale przeczytaj sobie swoje wpisy i wykaż troche samokrytyki. Jeśli kogoś kto zwyczajnie napisze swoje zdanie na forum to chyba coś Ci się pomyliło. Ta typowa polska zgryźliwość i chamstwo.
    Większość w dupie była i gówno widziała, a do krytykowania innych są pierwsi.

Strona 36 z 128 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów