Smarują ja trza.
Smarują ja trza.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No to można już brać.
http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Mark_III.html
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kurde cena nieciekawa... Zastanawiam się czy nie wziąć w przedsprzedaży za 11999zł bo taka jest najniższa oferta u nas. 12k mogę dać za mkIII, szklarnie też potrzeba![]()
5D mark III, C.35/1.4L, S.85/1.4, S.14/2.8 // Oly XZ-1
Tutaj jest za 11 kilo.
http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Mark_III.html
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Hahahah nie zauważyłem, że pierwszy link był z kitem.. no to luz, nie powinno być źle z ceną. Pytanie kiedy się u nas pojawi, początek kwietnia jak mówiono? Szkoda, że do Łodzi daleko, fajnie byłoby zobaczyć go na targach. Ciągle waham się czy nie wrócić do 5DmkII, zawsze więcej kasy na szkiełko. Z drugiej strony ulepszenia mkIII są dość istotne. Pamiętam jak nie raz miałem problem z łapaniem ostrości np ruchliwego dziecka bądź w ciemnych salach, tylko MF wtedy zostawał. No i to lepsze ISO kusi ;P
5D mark III, C.35/1.4L, S.85/1.4, S.14/2.8 // Oly XZ-1
5DmkII już się nie nadaje do robienia zdjęć...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
kurde... to co mam zrobic, bo raptem 3 tygodnie temu swoj zanabylem. i co gorsza, podoba mi sie to co robi. mea culpa, postaram sie znalezc cos, do czego moznaby sie przy*, ale poki co niestety to jest mega aparat...
obiecuje poprawe, ale poki co zyje w grzechu i blednym przekonaniu, ze mkII daje rade...
Podam Ci adres, na który wyślesz ten aparat do utylizacji, zgodnie z wymaganiami środowiskowymi. Po starej znajomości z canon-boarda, koszty tej utylizacji jakoś załatwię, żebyś nie musiał nic płacić. Oczywiście, odeślę Ci stosowny dokument, że aparat został zutylizowany przez wykwalifikowany zakład, zgodnie z obowiązującymi przepisami, żebys w razie kontroli miał podkładkę, że nie wyrzuciłes do smietnika.
Za drobną opłatą zmontuję pamiątkowy filmik pt.: "RIP 5DmkII. You will stay in our memories for the rest of next week."
---Moje zdjecia na FB---