jak dobrze, że ja takich pierdołek nie szukam na swoich zdjęciach ze starej 5D![]()
jak dobrze, że ja takich pierdołek nie szukam na swoich zdjęciach ze starej 5D![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
mi na razie wychodzi, że z iso 12800 z mrkIII jest jak 3200 z mrkII. Tylko, że to jest patrząc na zdjęcia zrobione w niezłych warunkach oświetleniowych, więc faktycznie nie wiadomo, jak będzie z cieniami. Co do kart 2x16GB - czemu dwie? Wejście w aparacie jest na 1xCompactflash+1 SD.
A tak w ogóle, czy ktoś znalazł może gdzieś kolejne sample zdjęć z wysokim ISO 6400-12800, bo to mnie najbardziej interesuje?
ISO faktycznie realnie ~ +1 ev po tych pierwszych samplach co się pojawiły![]()
A czy chociaż orientacyjnie wiadomo kiedy jest szansa na dostępność w sklepach ?
Pkt 8 regulaminu forum
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Bo Ty umiesz zdjęcia robić, pewnie dlatego.
Moja kuzynka ma białe dzieci (co nie jest takie dziwne) i lubi białe koszule. Lubię ją fotografować, bo ma wyjątkową urodę. I rzeczywiście, o dziwo, 5DII daje sobie doskonale radę.
Problem podejmowany w tym przypadku, zarówno na bratnim forum drugiego, całkiem niezłego systemu fotograficznego, jak i tutaj, polega na nieumiejętnym doborze ekspozycji.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---