"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Sample sa już dostępne w sieci, wszystko mozna przedstawić w ośmieszający sprawę sposób, moderator wie o co chodzi, a ty prowadzisz bezsensowną polemikę w 3 miejscach naraz. Nie ze mną, który chce zaprzestania kłótni, nie z nikoniarzami, ale z innymi użytkownikami canonów! Mi ta wada jest totalnie obojętna bo 1. nie jestem użytkownikiem canona. 2. gdybym nim był, to w moim fotografowaniu i tak by się to nie uwidaczniało.
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Na forum Nikona możesz polemizować jedynie na temat tego co dolega Canonowi. Resztę JacekZ wycina wedle swego uznania.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jakoś nie drażnią cię te bzdury, które kilka razy dziennie wypisują Twoi talibowie? Wtedy nie jesteś skory do skreśleń?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wracając do 5d, coś o filmowaniu:
http://www.eoshd.com/content/7517/fi...es-it-stand-up
Ostatnio edytowane przez sv ; 17-03-2012 o 22:10 Powód: Automerged Doublepost
Szlag mnie trafia. Jacy moi talibowie! To są użytkownicy Canona 5Dmk2 !!! Oni z tobą polemizują. I zaśmiecacie watek o 5Dmk3, więc zacząłem to wycinać. Wszystkim (czego nie raczysz zauważyć), nie tylko tobie.
Przepraszam, że zaśmiecamy i tu wątek o 5Dmk3 postami nie na temat. I wcale się ani nie obrażę, ani nie zdziwię jak to co napisałem zostanie wycięte, bo to też OT. Mam nadzieję, że polecą nie tylko moje posty.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 18-03-2012 o 01:03
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Proponowałbym żeby jednak spraw innego forum nie rozstrzygać tutaj. Wątek jest w różnościach więc teoretycznie dopuszczamy OT ale dyskusja o innym forum zdecydowanie wykracza poza zakres wątku.
Kapitan Wagner
Ja sobie patrzę tak globalnie na całokształt i widzę: Na filmie jeden z redaktorów zauważył pewne podobieństwa 5dm3 i Olympusa. Olympus nigdy nie robił tajemnicy jakiej matrycy jeśli chodzi o producenta używa a od modelu OMD jest to wielka tajemnica. Canon wypuszcza zaawansowany kompakt z matrycą 4/3...
Kapitan Wagner