Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Synchronizacja lamp w studiu

Dopiero zaczyna

Domyślnie

takie buty sądziłam że nie podczerwienią:/
    to jak zgrać ze sobą yn460II,yn560,Quantuum PT-200 i yn565ex?
    myślałam że bezprzewodowo wyzwolę 565ex a ona całą resztę poprzez fotocele..
    chyba lepiej i pewniej radyjkiem i do tego 4 odbiorniki?

Uzależniony

Domyślnie

Jeżeli masz fotocele na każdej lampie to powinny zostać wyzwolone błyskiem lampy wbudowanej lub na sankach.
    Jeżeli masz przed błysk w TTL lub przed błysk wspierający AF, lampy zostaną wyzwolone za wcześnie.
    Jeżeli jest za jasne otoczenie to foto cele mogą nie reagować, szczególnie jak nie widzą bezpośredniego błysku.
    Jeżeli masz przesłonę ustawioną na zbyt małą w stosunku do mocy lamp, nie zobaczysz efektu. W tym przypadku musisz otworzyć przysłonę lub podbić ISO.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dziękuje za odpowiedzi żarówki błyskowe poszły do "kosza" czekam tylko na yn560 i quantuum i wtedy zakupię jakieś radio które ładnie będzie z tym wszystkim współpracować i oczywiście będzie przenosić TTL na sanki w nadajniku
    Pozdrawiam

Początki nałogu
    Miasto
    Krakówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Makko Zobacz posta
    wtedy zakupię jakieś radio które ładnie będzie z tym wszystkim współpracować i oczywiście będzie przenosić TTL na sanki w nadajniku
    No to bedziesz miec 'szalony' wybor w tych 'radiach'. Caly jeden Pixel Strato II/III to chyba tylko robi (z tych tanszych radiowych wyzwalaczy) :P

Bo YN-603 tego nie robi na pewno :P

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no właśnie nie robi:/ ale znowu czytałam że prawie wszystkie nie chcą współpracować z yn565ex

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów