2 nawet nawet..reszta raczej się nie broni
sądząc po stroju Pani ze zdjęcia nr.2 to musiało być naprawdę dawno![]()
Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...
a mi sie jedynka nawet podoba... wielkiej Sztuki tu nie widze, ale jakis taki smutnomiejscki klimat ma ;-) nie wiem tylko skad taka poswiata wokol postaci...
Do mnie nie przemawiają w ogóle. Jeszcze 2 ma jakiś klimacik, lubię takie "stare" fotki. Natomiast 3 to już zupełnie nie pasuje, nie wiem po co dopisek że z Londynu ;-). Bo skoro dodajesz że robiłeś je w Londynie to chyba oglądający powinni się spodziewać pokazania czegoś "londyńskiego"?
300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)
Bardzo dobra [1] (znaczy się ciekawa wg. mnie) , udana [3] - zaplecze jakiegoś sklepu? i bardzo przeciętna [2]. To czego mi brakuje to spójności, myśli jakiejś przewodniej która by się zaczęła błąkać po łepetynie. A może po prostu dla mnie za trudne?
Dawaj dalej :smile:
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
za jacek_73 , 2 najmniej mi się podoba.
3- to pewnie nic w głębi przestrzeni:razz:
1- nie przemawia do mnie
2- jak skan starej pocztówki
dla mnie prezentowane kolejno zdjęcia nie koniecznie muszą tworzyć jakąś spójność, natomiast z żalem stwierdzam że nie podobają mi się trzy pierwsze Twoje fotki ale napewno jeszcze niejedno zdjęcie mi się spodoba
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi