Pokaż wyniki od 1 do 10 z 111

Wątek: Nokia 808 Pure View

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

xxxxxx

Zapierajace dech w piersiach.
    Fakt jak się na to popatrzy to się przestaje chcieć oddychać. Powiem tak: Nokia to już trup. Jeszcze pewnie trochę pożyje, ale już dogorywa. Samsung okazał się bardziej innowacyjny. Niestety to, że oni postawili najpierw na Symbiana, a teraz na Windows dobije ich. Po to powstał Android, żeby go używać. Bawiłem się trochę Lumią 610. system wygląda mocno średniowiecznie (te kafelki), zainstalowany jest tylko IE, więc sporo stron nie działa (próbowałem znaleźć jakąś inną przeglądarkę nie wyszło), nie ma Android Market więc ciężko o nowe aplikacje (jest coś podobnego, ale ubogo w nim jak w Społem za komuny). Podsumowując: a Windowsa tylko kupi ktoś kto jest naprawdę głupi. :P Już chyba nawet wolałbym ajfona, mimo iż pewnie wiązałoby się to z kupnem wazeliny i znalezieniem sobie chłopaka. A przynajmniej z kupnem kwadratowych okularków.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 15-05-2012 o 12:10

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Podsumowując: a Windowsa tylko kupi ktoś kto jest naprawdę głupi. :P
    Chyba się zapędziłeś!

IE jest akurat rewelacyjny, nie posiada flasha podobnie jak ajfon za to śmiga aż miło, częściej serfuję po sieci telefonem niż na laptopie.
    Prostota i spójność to zalety systemu, jak ktoś szuka wodotrysków to poprostu nie jest to OS dla niego. Marketplace'u nie oceniam, należałoby zestawić konkretne programy - czy istnieją odpowiedniki dla Windows czy nie.

Natomiast co do samej Nokii, tu się zgadzam, seria lumii to moim zdaniem wielki bubel (porownując do HTC czy Samsungów na WP7) i nie widze tej firmy w przyszłości.

Uprawnienia umieszczania postów