I oto cala istota sporu. DO profesjonalnych zdjęc itp - lustro/cyfra. DO lapania chwili bez zbednego dzwigania i transportowania o wiele wiekszego aparatu oraz zrobienia wcale nie az takich zlych zdjec smartfon - 808 oczywiscie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A powiedz szczerze. Widziales chociaz raz przykladowo nagranie w dobrym swietle z N8 na 42" tv? Ewentualnie zdjecia?
a 10x15? tak tak. calkiem przyzwoite foty pstrykane k750i. pozniej mialem k800. osobiscie uzywam czasami Fuji S9600.
Ja tez ci wybaczami. Ignorancje i szyderstwo. Poprostu brakuje ci informacji i doswiadczenia. Skazujesz pewne rzeczy na porazke bazujac na pozorach i niedoinformowaniu. Looz))
Poprostu odnosze wrazenie ze jako, przynajmniej tak mi sie wydaje, ludzie z doswiadczeniem w sensie profesjonalnych aparatow itp nie przyjmujecie do wiadomosci ze cos takiego jak ta 808 moze byc calkiem niezlym rozwiazaniem. Ja nie twierdze ze jest to sprzet klasy co np jakis tam canon iles tam D i nie upieram sie przy tym gdyz to to ma swoje wady. Np brak optycznego zoomu, nizsza jakosc zdjec w ciemnosciach itp. Jednakze takie sprzety bardziej ulatwiaja zycie. Heheh. Szkoda ze narazie 808 wychodzi w Indiach i ROsji. SIc!