Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 111

Wątek: Nokia 808 Pure View

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    Aparat ta Nokia ma fajny, nie da się zaprzeczyć, ale Symbian jako system jest nieco nieszczęśliwym softem na telefon, ze względu na oprogramowanie właśnie. Dużo lepiej, zarówno marketingowo, jak i funkcjonalnie byłoby wypuścić go z Windows Mobile, wtedy to urządzonko mogłoby dosyć solidnie namieszać na rynku.
    Wszystkie nowe Nokie będa na Windowsie
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

ale nokia 808 ma sys belle
    mi on osobiście odpowiada, fakt wychodzi na niego mniej dodatkowych programików.
    z tego powodu zdziadział i nie dogoni androida, czy jabłuszko.
    było Lustro jest panasonic lumix Lx3

Pełne uzależnienie

Domyślnie

mniej popularny system = mniej wirusów i innego badziewia które może zainfekować nasz telefon

poza tym co za różnica czy do systemu napisano milion programów czy tylko pięć tysięcy, ważne by było te kilka-kilkanaście których chcemy używać i tyle

a dobry aparat fotograficzny w komórce to atut

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_0602 Zobacz posta
    .. ważne by było te kilka-kilkanaście których chcemy używać i tyle ...
    si si w pełni się zgadzam.
    ba nawet, jak szukałem aplikacji, to ovistore miała w pol wersji a androidmarket niestety niee.

jak juz pisałem mnie tam symbian pasi

Bywalec Awatar MaciejDlugosz
    Miasto
    okolice Rzeszowa

Domyślnie

Kolejne sample - jak na "mobilny telefon z aparatem" to jest całkiem nieźle:

http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=11632 ---> źródło, pod zdjęciami na tej stronie są chińskie (japońskie?) litery po kliknięciu otworzą się wam oryginały

Oraz wideo w Full HD pokazujące 4x bezstratny zoom:
    http://youtu.be/ol__GosImB0
    Ostatnio edytowane przez MaciejDlugosz ; 01-03-2012 o 14:37
    Exacta (klisza) -> Zenit ET (klisza) -> Canon 300D (6Mpix) -> Canon 1D (4Mpix) -> Nokia 9500 (0,3 Mpix) -> Nikon D40 (6 Mpix) -> Nokia E90 (3 Mpix) -> Nikon D7000 (16 Mpix) -> Canon 1Ds (11 Mpix)

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

cos nie działają sznurki i fotek nie widać

Bywalec Awatar MaciejDlugosz
    Miasto
    okolice Rzeszowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzeSiuu Zobacz posta
    cos nie działają sznurki i fotek nie widać
    Już poprawiłem. Najwidoczniej nie chcą żeby linkować pełne fotki (tylko miniatury poszły). Trzeba wdepnąć na ich stronę.
    Ostatnio edytowane przez MaciejDlugosz ; 01-03-2012 o 14:42
    Exacta (klisza) -> Zenit ET (klisza) -> Canon 300D (6Mpix) -> Canon 1D (4Mpix) -> Nokia 9500 (0,3 Mpix) -> Nikon D40 (6 Mpix) -> Nokia E90 (3 Mpix) -> Nikon D7000 (16 Mpix) -> Canon 1Ds (11 Mpix)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ja bym się nie podniecał.
    Nokia N8 równiez była okrzyknięta "cudowną, rewolucyjną". W sieci można wyguglić zdjęcia zjawiskowe, niby zrobione tym telefonem. A rzeczywistośc pokazała, że są to zwykłe "sraty-draty-pierdaty". Zdjęcia są mocno zmanipulowane i nikt z uzytkowników nie jest w stanie powtórzyć podobnej jakości. Mój Photoshop bardzo sie starał i sie nie udało.
    Powstrzymajcie konie panowie. Poczekajcie, az bedzie na rynku i zacznie to używać zwykły Kowalsk, bez zaawansowanego kursu Photoshopa i 5 letniego doswiadczenia w studio DTP.
    Jak słysze takich to az mi sie woda gotuje... sam jestes zmanipulowany jakie zdjecia wyguglowane uważasz za nie prawdziwe, ręce opadają ło matko.

Masz tu troche fotek z N8 w pełnej rozdzielczości
    http://thehandheldblog.com/2010/09/3...amera-samples/

Tu fotki użytkowników telefonu
    http://www.nokiausers.net/forum/noki...es-here-5.html

I ode mnie w tym wątku
    http://n8-forum.pl/wasze-filmy-zdjec...okia-t489.html

A jeszcze wracając do samego systemu na tym telefonie, to jakbyś nie widział to obecna wersja systemu Belle jest to inna bajka niz pierwsze wersje Symbiana, system lekki, szybki, intuicyjny.
    Takze jak nie masz pojecia i styczności z urządzeniem to proszę Cię nie piernicz głupot i nie ściemniaj innych swoją nie wiedzą.
    Ostatnio edytowane przez PeterMac ; 03-03-2012 o 13:36

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PeterMac Zobacz posta
    Takze jak nie masz pojecia i styczności z urządzeniem to proszę Cię nie piernicz głupot i nie ściemniaj innych swoją nie wiedzą.
    Mam ten nieszczęsny telefon od chwili jego premiery, niestety. Doskonale znam mozliwości wbudowanego weń aparatu.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Jakbyś znał możliwości jego aparatu to bys nie pisał tego co wyżej, tez go mam od premiery i uważam go za całkiem udany model.

Wykonanie świetne porządna aluminiowa obudowa gorilla glass itd Samsungi i inne plastikowe zabawki to śmiech na sali przy nim, aparat z ksenonem najlepszy z wszystkich telefonów na rynku, bardzo dobra jakość audio na wyjściu, dobry głośnik i jakość rozmów, darmowa nawigacja, transmiter FM, obecny system Belle całkiem przyzwoity.

Z wad hmm moze nie tak duza ilość aplikacji jak na Androida, niezbyt szybka przeglądarka www.

Nie wiem co według Ciebie jest takiego nieszczęsnego w nim.
    Ostatnio edytowane przez PeterMac ; 03-03-2012 o 18:12

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów