No, ale te dane musisz na czymś opierać, nie sądzisz? Skąd informacja, że nie sprzedał się zbyt dobrze. W Polsce widziałem kilku osobników/niczek biegających z taką kobyłą, tak tą cyfrową. Nie wiem jak wygląda, to w stanach. Według testów, jest to nieco lepsza sprawa niżeli dostępne hassele.
Nie każdy potrzebuje FF. To, że w petaxie są bardzo fajne szkiełka, ok fajnie, ale one znowuż są dedykowane pod cropa. Czyli im, to nie po drodze, bo muszą całą szklarnię przebudować.ale bardziej FF
Photozone, fotopolis, łoptyczni i wielu innych ostatnimi czasy do mnie nie przemawia. Nie dawno też wzorowałem się na testach photozone, a w rzeczywistości szkło wypadało o niebo lepiej. Fotopolis pisał, że 600D wypada z ręki osobom o mniejszych dłoniach - no kurcze, to druga połówka musi mieć naprawdę duże łapki...Na photozone mozna obejrzec zdjecia na roznych pzeslonach roznych obiektywow i jedyny ostry na pelnej dziurze ktory widzialem to Nikon 85mm G
Na niektórych rzeczach trzeba się samemu przekonać. Kolega przymyka 50/1.2L do 1.4, bo obrazek jest bardzo miękki na tej przesłonie, a inny spokojnie na 1.2 leci. Są różnice w każdym systemie, ale nie należy go wciąż skreślać. Dla mnie wciąż bolączką, a pisałem o tym x lat temu jest brak szklarni tele.
Aha i do kolegi denv`er, może jeszcze na nikoniarzach popłaczesz sobieWyzywanie od trolli? świetny pomysł, nie lepiej było iść na pw?