Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Zestaw 7d + EF 28mm 1.8 USM+Sigma 17-50mm 2.8 ex os dc hsm + EF 24-105mm 4 L IS USM

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łopal Zobacz posta
    Przewrotnie zapytam- a potrzebujesz Canona...? Nikon nie?
    Chciałam d300s ale drogi teraz i niedostępny, a nie mogę czekać
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Ja powiem inaczej. Przestań czytać, tylko wybierz co Tobie bardziej pasuje, lepiej leży w ręce i na tym koniec. Pisząc, rozmawiając nic w temacie do przodu nie ruszysz.
    Masz po części rację, ale...nie mogę nic wziąć do ręki, bo w moim mieście tego nie mają na półkach, trzeba zamawiać, stad zdaję się też na opinię innych
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez gadget_zary Zobacz posta
    Wybacz za szczerość ale mówisz tak jakbyś była skłonna kupić gó***, byle by było dobrze zareklamowane i zapakowane...

nie , nie miałam tego na myśli.Tak stwierdził ("tego wymaga rynek"), facet który się tym zajmuje. Nie będę się upierać, ze musi mieć rację

Owszem to jest wada ale nie zakładaj od razu, że będziesz zmuszona do kalibracji (mam 7d i 50 1.4 i nie musiałem niczego kalibrować z tego co widzę na zdjęciach). Za 60d przemawia cena, która umożliwi zakup większej ilości / lepszych szieł
    oba mają swoje plusy i minusy, nie chodzi tylko o szybki af i kalibrację

Przeczytaj jeszcze raz spokojnie co napisali poprzednicy bo ciągle kręcisz się w kółko + poczytaj forum, to nie boli i wcale nie wymaga bóg wie jakiego wysiłku a zobaczysz, że nie ty pierwsza masz tego typu problem

Wiem, ze nie tylko ja mam taki problem (widzę), aż taką ignorantką nie jestem Chciałam pogadać, nie mam znajomych w realu, którzy się tym zajmują

Droższy owszem (przy innej puszce byłoby cię na niego stać), ale gdzie on niby sporo cięższy ? Ok. 100g, patrząc, że ma IS, USM (który działa lepiej od hsm sigmy) i 5mm dłuższy zakres to wcale niej jest dużo. Rozumiem jakby była mowa o różnicy w stosunku np. do 24-70 (to dopiero kloc).
    z tą waga, to masz rację, poślizgnęłam się, ale nie sadzę , ze jest wart tej różnicy 1000zł między sigmą, która podkreślam dalej- jest dobra

Jeszcze Cię zapytam, co Ty robisz? bo widzę, że masz 7d, z tego co piszesz, mogę wnioskować, ze zajmujesz się sportem ...

Ja myślę też o fotografii tańca
    Ostatnio edytowane przez Cansada ; 21-02-2012 o 22:28 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów