Pierwsze przecieki: link
Pierwsze przecieki: link
Wklep w YT to zobaczysz kiedy były pierwsze przeciekiNo ale Content Aware Move to dla mnie magia.
Dla mnie to już zakrawa o śmieszność, jak tak dalej pójdzie zdjęcia i cała ich idea zejdą na dalszy plan. Ja nie używam PS'a i nie jest mi z tym źle![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
żadna z tych rzeczy, tylko to co wymyślają twórcy PS'a. Jeszcze trochę i nie będzie trzeba będzie miec apratu aby zdjęcie zrobić... a ida dalej tą drogą duzo ludzi zamiast myśleć o robieniu dobrych zdjęć, myśli jak je potem obrobić w PS... dziwny kierunke trochę ale nie mój cyrk nie moje małpy![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Ależ błędne twierdzenie. Juz od bardzo dawna nie trzeba miec aparatu, zeby zrobić zdjęcie. Co więcej, ci którzy sa w tym dobrzy, zarabiają nieprawdopodobne pieniądze, inwestując tylko w dobry komputer i odpowiednie oprogramowanie.
Uwielbiam opinie na zasadzie "nie wiem, nie widziałem, ale chętnie się wypowiem".
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 22-02-2012 o 17:52
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Też jestem ciekaw.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W sumie niezły tekst i jeszcze lepsze podsumowanie![]()
![]()
![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
W listopadzie na cmentarzu usłyszałem: "szkoda, że nie ma światła. trzeba będzie dorysować". Chociaż z drugiej strony jakie to ma znaczenie. Ważne by obraz był dobry.a ida dalej tą drogą duzo ludzi zamiast myśleć o robieniu dobrych zdjęć, myśli jak je potem obrobić w PS... dziwny kierunke trochę ale nie mój cyrk nie moje małpy![]()