Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Jaka lampa do 600zł do 5d mark II?

Początki nałogu
    Miasto
    Krakówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Z tą promocją to pewne? Jakieś szczegóły mógłbym prosić?
    85% asortymentu bedzie miec obnizona cene O MAX. 15%

Domyślnie

Kup używanego Metza, są niezawodne i dobrze współpracują z Canonami. Jak dla mnei sprzęt markowy !
    regulamin pkt. 8

Coś już napisał Awatar skylight

Domyślnie

sylwek i kajtek w sumie wszystko powiedzieli, teraz pozostaje czekać na info ile % na co i liczyć, że wyjdziemy na tym nieźle
    Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistośc /Henri Cartier - Bresson

Domyślnie

a nie lepiej kupic nowa 430 ? Ja chyba tak zrobie, kosztuje okolo 1000zł chociaz wiadomo wolalbym 580 no ale to juz 1600zł a uzywek nie kupuje, nie ufam ludziom xD

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

2 lata temu kupiłem używana 430exI za niecałe 600 zł i działa do dziś. Wczoraj kupiłem używaną 580exI za 800 zł i jak będzie to zobaczymy.

Jeżeli koniecznie musi być nowa to może metz ? 48 albo 50 AF. Nie używałem osobiście ale ludzie sobie ogólnie chwalą produkty metza.

Coś już napisał

Domyślnie

Fotografia jest dziedziną gdzie część osób zafascynuje się kupi sprzęt a potem ten sprzęt sprzedaje z niższą ceną jeśli Ci się uda to w tych granicach będzie 430 ex II oczywiście używane

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Domyślnie

czy to nissin di 622 czy metz 48 af-1 to będzie dobry wybór. Swoją drogą gdzieś czytałem, że metz ma nieco inne napięcie od canonowskiej stopki i mogą być problemu..
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów