Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Akumulatorek w 350d

Bywalec Awatar mruczek
    Miasto
    Bańska Bystrzyca, Słowacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jak wyzej - czytnik jest szybszy, wygodniejszy, nie zuzywa gniazda w aparacie i nie wymaga baterii .

Co to znaczy, że "nie zużywa gniazda"? To ma być jakaś nowa maniera słowna?

Zastanowiłeś się nad sensem tego zdania?

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Przy 2.0 problem nie występuje Sam sprawdzałem. Chyba, że Macintoshe mają jakieś dziwne USB Bo na PB G4 działa spokojnie, a na moim 5 letnim pc już nie.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Dopiero zaczyna

Domyślnie

nigdy nie miałem tego problemu - ciągnie zdjęcia nawet przy prawie całkowicie rozładowanym akumulatorku - USB 2.
    EOS 40D,T-17-50/2,8, EOS-350D, EX580 kit i kupa analogowego sprzętu

Domyślnie

Na początku użytkowania miałem ten sam problem , jakieś dwa miesiące , ale po kilkunastu rozładowywaniach i doładowywaniach problem znikł sam i w tej oryginalnej i nie oryginalnej baterii . Jak kilkanaście lat temu kupiłem nowego Nikona F 601 to pierwsza świeża bateria w nim wysiadła mi po trzech rolkach filmu , już go chciałem odsyłać ale druga starczyła chyba już na osiem a potem dotarła się reszta części w aparacie , migawka , AF przewijanie filmu itp. i starczała już na jeszcze kilkanaście rolek z filmem , i po tym właśnie pomyślałem że to tak jak z autem do pierwszych 10 000 km musi się coś dotrzeć … pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów