Zamieszczone przez Vitez
Co to znaczy, że "nie zużywa gniazda"? To ma być jakaś nowa maniera słowna?
Zastanowiłeś się nad sensem tego zdania?
Zamieszczone przez Vitez
Co to znaczy, że "nie zużywa gniazda"? To ma być jakaś nowa maniera słowna?
Zastanowiłeś się nad sensem tego zdania?
Przy 2.0 problem nie występujeSam sprawdzałem. Chyba, że Macintoshe mają jakieś dziwne USB
Bo na PB G4 działa spokojnie, a na moim 5 letnim pc już nie.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
nigdy nie miałem tego problemu - ciągnie zdjęcia nawet przy prawie całkowicie rozładowanym akumulatorku - USB 2.
EOS 40D,T-17-50/2,8, EOS-350D, EX580 kit i kupa analogowego sprzętu
Na początku użytkowania miałem ten sam problem , jakieś dwa miesiące , ale po kilkunastu rozładowywaniach i doładowywaniach problem znikł sam i w tej oryginalnej i nie oryginalnej baterii . Jak kilkanaście lat temu kupiłem nowego Nikona F 601 to pierwsza świeża bateria w nim wysiadła mi po trzech rolkach filmu , już go chciałem odsyłać ale druga starczyła chyba już na osiem a potem dotarła się reszta części w aparacie , migawka , AF przewijanie filmu itp. i starczała już na jeszcze kilkanaście rolek z filmem , i po tym właśnie pomyślałem że to tak jak z autem do pierwszych 10 000 km musi się coś dotrzeć … pozdrawiam