Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Quantuum do mini studia

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez smigaczka Zobacz posta
    Jakby to kogoś interesowało - R+300 wróciła na 'półki' sklepowe
    http://quantuum.pl/detal.php?id=947&lang=pl&curr=PLN
    Osobiście preferuję wersje nie-digital. Te panele dotykowe to prędzej czy później doprowadzają jakichś komplikacji. Co przycisk to przycisk.
    A gdyby kupić - Powerlux VC-300LR Zdalnie sterowaną?
    Jest i panel dotykowy i możliwość nie dotykania go.

Wiem że trochę oftop, ale nigdzie tu nie znalazłem wątku o powerluxach.
    Siedzę teraz z oczopląsem od patrzenia się raz na stronę Quantum raz Powerluxa a decyzję podjąć muszę na dniach.
    Czy ktoś pracował na Powerluxach, czy możecie doradzić jednoznacznie który system wybrać?
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Coś już napisał Awatar Ulisses
    Miasto
    Warszawa, Łódź

Domyślnie

Jeżeli zależy Ci między innymi na pilocie i panelu to bierz: Mircopro EX-300LR to bardzo podobna konstrukcja, tylko nieco nowsza a przy tym zdaje się, że nawet parę złotych tańsza od powerluxa. No i ma na pewno wyższą liczbę przewodnią.

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ulisses Zobacz posta
    Jeżeli zależy Ci między innymi na pilocie i panelu to bierz: Mircopro EX-300LR to bardzo podobna konstrukcja, tylko nieco nowsza a przy tym zdaje się, że nawet parę złotych tańsza od powerluxa. No i ma na pewno wyższą liczbę przewodnią.
    Hm, wygląda na ciekawszą ofertę ale rzecz w czym innym.
    Do tej pory wystarczały mi najmniesze i najtańsze chińskie akcesoria, bo i potrzeby moje są minimalne. A zakupy robiłem w funsporcie (niewiele dalej)
    i nigdy nie miałem żadnych problemów z ewentualnymi naprawami.
    Teraz przerabiam strych na pracownię dla córki i to w jej imieniu będę robił zakupy - praktycznie, całe wyposażenie od podstaw.
    Dlatego też na równi z ceną stawiam na jakość i czas wykonania -gwarancji, naprawy.
    Wiesz coś o nich? mają jakieś własne zaplecze z częściami? Wykonują naprawy sami, czy odsyłają do jakiegoś zaprzyjaźnionego serwisu?
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Coś już napisał Awatar Ulisses
    Miasto
    Warszawa, Łódź

Domyślnie

Mieszkam w Łodzi (przynajmniej przez większość miesiąca) więc bywam od czasu do czasu i tu i tu. Fripersa mogę tylko polecić, z tego co wiem mają własne zaplecze serwisowe więc z ewentualną gwarancją nie powinno być problemu. Ceny ok, obsługa też w porządku, zawsze coś doradzą. Może miejscówka jest nie najciekawsza - dawne zakłady Prexer za kinem cytryna, ale jak już wejdziesz na górę to mają całkiem niezły sklep wszystko można sobie obejrzeć i przetestować.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów