To nie sa cropy tylko resize'y? Jesli tak, to zastosuj USM w PS'ie. Przeciez od tego jestPoza tym, miales tam swiatla jak na lekarstwo, wiec AF mogl sie pomylic jesli juz o tym mowa. Czy w dobrych warunkach rowniez jestes niezadowolony?
To nie sa cropy tylko resize'y? Jesli tak, to zastosuj USM w PS'ie. Przeciez od tego jestPoza tym, miales tam swiatla jak na lekarstwo, wiec AF mogl sie pomylic jesli juz o tym mowa. Czy w dobrych warunkach rowniez jestes niezadowolony?
Wiec tak. Skoro parę fotek udało Ci się pstryknąć ostrych (bo te takie są) a dużo wychodzi nieostrych (nie sądzę, by były mydlane, bo obiektyw jak widać nie wykazuje takich tendencji przy dobrze ustawionej ostrości) to jest duże prawdopodobieństwo, że po prostu przy pełnej dziurze twoja puszka z Tamronem wykazuje FF lub BF i stąd nieostre zdjęcia.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Czacha:
Tak, oczywiście to nie cropy.
Cichy:
Czy dobrze rozumiem, że mnie kolega wysyła na Żytnią?
A jeżeli tak, co to znaczy - czy to możliwe, żeby z tym obiektywem występował BF FF a z innymi nie?
350d+grip │ C 18-55 │ C 50 1.8 │ T 28-75 2.8 │ ... i lęk przed trybem M │
Oczywiście, że jest możliwe. Znam Tamrony jak własną kieszeń![]()
A ja się zastanawiałem czy u kolegi nie kupić na Allegro tego obiektywu? Widać zrobiłem niedobrze. Proponuję popracować nad opisami produktu aby wzbudzały większe zaufanie. Proszę wybaczyć mi te słowa. To z życzliwości.
350d+grip │ C 18-55 │ C 50 1.8 │ T 28-75 2.8 │ ... i lęk przed trybem M │
To było do mnie ? Jeśli tak, to kompletnie nie rozumiem, o co chodzi.Zamieszczone przez delete30
myślę że chodzi o to żebyś sie lepiej zareklamowałZamieszczone przez Cichy
![]()
No też tak zrozumiałem, dlatego własnie pytam, o co chodzi..Zamieszczone przez zabol
to jest tak... jak nie wiadomo o co chodzi to na 101% chodzi o kase![]()