Dobra, pomijając, że nie na statywie i nie w testowym świetle - jakie są Wasze pierwsze wrażenia ??
Na mój gust wygląda to dobrze.
Dobra, pomijając, że nie na statywie i nie w testowym świetle - jakie są Wasze pierwsze wrażenia ??
Na mój gust wygląda to dobrze.
Na moj tezZamieszczone przez woyd
najwazniesjze by na Twoj bylo ok![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Źle... no nie można tak robić takiech testów. Statyw i AF tylko na 1 zdjęciu, potem przełączyć na MF i zmieniać tylko przesłonę. Wtedy mozna cokolwiek powiedzieć.
PS> Chyba zmienię avatara, bo się mylę z Asterixem :P
O obiektywach wiem prawie wszystko
Cichy - sorry, że zapytam publicznie..
Nie interesuje Cię sprzedaż sprzętu na raty ?? Masz te Tamrony ok. 300zł taniej niż tam, gdzie ja kupiłem - łyknął bym jak nic, ale na raty. A Ty be, ani me..
bo Cichy ogólnie jest Cichy
ja też pytałem o pare rzeczy - ale bez odzewu...
w sumie to też już na to leję; jak Kuba Bogu - tak BÓG Kubie...
Źle - jak Bóg Kubie tak Fidel Bogu ...Zamieszczone przez marcingreen
...
Zamieszczone przez marcingreen
Przecież Ci odpisałem. I to wcześniej niż napisałeś tego posta![]()
Zgadza się. Co można było odczytać za odpowiedź negatywnąZamieszczone przez mmsza
Przepraszam, ale czasem wkurzające jest, że trzeba czekać 60 sekund na możliwość odpisania na następną wiadomość, a jeśli odpisuję hurtowo, to doprowadza mnie to do szewskiej pasji.
A wczesniej byłem za granicą i dostęp do netu mialem marginalny, za co przepraszam.
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 07-02-2006 o 21:17
Wy tu wszyscy gadu-gadu, a ja dalej czekam na ewentualne uwagi odnośnie mojego nowego nabytku.
Osobiście uważam, że trafiła mi się całkiem niezla sztuka.
Jeszcze raz pstryknałem kilka fotek ze statywu.
Tutaj jedna miniaturka:
Resztę zaś fotek wrzuciłem tu: http://woyd.foxnet.pl/cyberfoto/tamron
Nazwa pliku jest wartością przesłony. Exify zachowane.
Ps. Czy wy ludzie potraficie o czyms rozmawiać nie kłócąc się i nie wprowadzając zbędnych OT ???