Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 179

Wątek: War photographer

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Jest szansa zeby ktos to na jakims ftp umiescil ? Na torrencie pustki
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak KuchateK pomoże i udostępni kawałek swojego serwera i łącza to będzie wersja PL na ośle .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Dogadamy sie jakos
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

film robi wrazenie. To sa zdjecia ktore cos przekauja. Maja jakis glebszy sens, przeslanie. Nie jakies tam kwiatki czy temu podobne rzeczy. Takie zdjecia wywoluja naprawde silne uczucia, refleksje. To musi byc cholernie ciezka praca ale efekty mysle ze sa godne poswiecenia.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

fotoania
    Guest

Domyślnie

Jestem ciągle pod wrażeniem pracy tego człowieka...

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

A ja jestem pod wrażeniem pracy pielęgniarki za 600 złotych, albo Pani sprzataczki w podstawówce... jestem także pod wrażeniem kolejek w McDonaldzie.
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Coś już napisał Awatar Rootsman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Fajnie jest pokazane w tym filmie z jakim spokojem pracuje Nachtwey. Ma czas zmierzyć światło światłomierzem, czeka na właściwy moment nawet w najbardziej niebezpiecznych sytuacjach. Pełem profesjonalizm. Bohater jawi się jako bardzo wyciszony i poważny człowiek. Ciężko się dziwić widząc jaką wykonuje prace.

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rootsman
    Fajnie jest pokazane w tym filmie z jakim spokojem pracuje Nachtwey. Ma czas zmierzyć światło światłomierzem, czeka na właściwy moment nawet w najbardziej niebezpiecznych sytuacjach. Pełem profesjonalizm. Bohater jawi się jako bardzo wyciszony i poważny człowiek. Ciężko się dziwić widząc jaką wykonuje prace.
    Pracuje najlepiej jak potrafi i ma świadomość, że to zdjęcie musi wyjść. Widać było, ze jest człowiekiem niezmiernie upożądkowanym w tym całym chaosie. Ciężka praca przynosi efekty, i wiara, i upór, i dązenie do celu nawet jeśli nie wiadomo czy ten cel jeszcze istnieje. Ostatnie słowa Nachtweya były bardzo.
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

wlasnie zobaczylem w tvp2 i jestem pod wrazeniem
    ale jednoczesnie stwierdzam ze sie do tego nie na daje bo choc mam swira to do tego trzeba byc idiotą (faktem jest ze ten idota z filmu mial niesamowite poczucie gustu i estetyki, co wychodzilo w gienialnych fotach ale jednak to idiota bo ryzykuje swoje zycie)
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Zdjęcia niestety dobre. Ale fotograf? Nigdy nie chciał bym się z nim spotkać. To nie człowiek! Cyniczny, zimny, bezduszny. To raczej wampir. I co grorsza, przeświadczony o jakiejś misji, którą wypełnia. Smutne i tragiczne.

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów