Jest szansa zeby ktos to na jakims ftp umiescil ? Na torrencie pustki![]()
Jest szansa zeby ktos to na jakims ftp umiescil ? Na torrencie pustki![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Jak KuchateK pomoże i udostępni kawałek swojego serwera i łącza to będzie wersja PL na ośle.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
film robi wrazenie. To sa zdjecia ktore cos przekauja. Maja jakis glebszy sens, przeslanie. Nie jakies tam kwiatki czy temu podobne rzeczy. Takie zdjecia wywoluja naprawde silne uczucia, refleksje. To musi byc cholernie ciezka praca ale efekty mysle ze sa godne poswiecenia.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Jestem ciągle pod wrażeniem pracy tego człowieka...
A ja jestem pod wrażeniem pracy pielęgniarki za 600 złotych, albo Pani sprzataczki w podstawówce... jestem także pod wrażeniem kolejek w McDonaldzie.
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Fajnie jest pokazane w tym filmie z jakim spokojem pracuje Nachtwey. Ma czas zmierzyć światło światłomierzem, czeka na właściwy moment nawet w najbardziej niebezpiecznych sytuacjach. Pełem profesjonalizm. Bohater jawi się jako bardzo wyciszony i poważny człowiek. Ciężko się dziwić widząc jaką wykonuje prace.
Pracuje najlepiej jak potrafi i ma świadomość, że to zdjęcie musi wyjść. Widać było, ze jest człowiekiem niezmiernie upożądkowanym w tym całym chaosie. Ciężka praca przynosi efekty, i wiara, i upór, i dązenie do celu nawet jeśli nie wiadomo czy ten cel jeszcze istnieje. Ostatnie słowa Nachtweya były bardzo.Zamieszczone przez Rootsman
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
wlasnie zobaczylem w tvp2 i jestem pod wrazeniem
ale jednoczesnie stwierdzam ze sie do tego nie na daje bo choc mam swira to do tego trzeba byc idiotą (faktem jest ze ten idota z filmu mial niesamowite poczucie gustu i estetyki, co wychodzilo w gienialnych fotach ale jednak to idiota bo ryzykuje swoje zycie)
Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl
Zdjęcia niestety dobre. Ale fotograf? Nigdy nie chciał bym się z nim spotkać. To nie człowiek! Cyniczny, zimny, bezduszny. To raczej wampir. I co grorsza, przeświadczony o jakiejś misji, którą wypełnia. Smutne i tragiczne.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580