Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: W FashionTV...

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

wyciete z http://canon-board.info/showthread.php?t=8120 - Vitez

Ostatnio ogladalem FashionTV, w piatek po 23. Lecial blok pt. "Photographers". Byla przedstawiana praca jakiegos tam fotografa modelek. Zgadnijcie czym focil - 300D Silver, zeby bylo jeszcze fajniej - KITEM. Oczywiscie w studio i plenerze super swiatla, blendy, parasolki, wizazystki, cuda na kiju etc. Kalendarz w TV wygladal super, w szczegolnosci maj

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrus
    Ostatnio ogladalem FashionTV, w piatek po 23. Lecial blok pt. "Photographers". Byla przedstawiana praca jakiegos tam fotografa modelek. Zgadnijcie czym focil - 300D Silver, zeby bylo jeszcze fajniej - KITEM. Oczywiscie w studio i plenerze super swiatla, blendy, parasolki, wizazystki, cuda na kiju etc. Kalendarz w TV wygladal super, w szczegolnosci maj
    Nic dziwnego :-) To był najprawdopodobniej "Zawodowiec".
    A tutaj jest forum "Onanistów sprzętowych", którzy "Interesują się sprzętem dla samego sprzętu..." natomiast "Jedynym rodzajem wyposażenia, na który nie zwracają najmniejszej uwagi, jest ten sprzęt, który jest rzeczywiście przydatny: oświetlenie."

Żródło cytatów:
    http://prf-faq.foto-media.com.pl/7poziomow.html
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 18-01-2006 o 19:44
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt
    Nic dziwnego :-) To był najprawdopodobniej "Zawodowiec".
    A tutaj jest forum "Onanistów sprzętowych", którzy "Interesują się sprzętem dla samego sprzętu..." natomiast "Jedynym rodzajem wyposażenia, na który nie zwracają najmniejszej uwagi, jest ten sprzęt, który jest rzeczywiście przydatny: oświetlenie."

Żródło cytatów:
    http://prf-faq.foto-media.com.pl/7poziomow.html
    Mi przypadł do gustu podobny tekst, znaleziony na forum: http://www.fotogalerie.pl/forum/mvnf...hread=744#2853.

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrus
    Też oglądałem FTV tyle, że pasmo. midnight hot i tam z koleji używali Mamiyów z cyfrową ścianką oraz no cóż... D2X A co do tematu to IMVHO 350+T28-75+430
    Ostatnio edytowane przez kami74 ; 18-01-2006 o 21:40
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

zrobilem dwa katalogi meblowe robiac fotki malpa nikona i minolta 7i
    nie sprzet jest wazny a doswiadczenie i wiedza

kolega z kanady z ktorym swego czasu pracowalem, byl w szoku co moze zrobic jedna osoba przy pomocy kilku arkuszy papieru porzadnej zarowki halogenowej i cyfrowej minolty.

jak powiedzial - w kanadzie takie same fotki robi 5 osob z full wypasionym studiem.
    jedna osoba jest od ustawiania swiatel, druga od ustawiania produkotw trzecia od koncepcji, czwarta od fotografowania i jest zawsze ktos od podawania kawy i przynoszenia pizzy.
    z tym ze u nas taka fotka kosztuje 100zl a u nich 5000$

nie sprzet jest wazny a doswiadczenie i wiedza
    dobry sprzet jedynie pomaga w uzyskaniu zamierzonego efektu
    Ostatnio edytowane przez bonk ; 19-01-2006 o 19:27
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pod żadnym pozorem nie zadawaj się z tymi ludźmi, nie rozmawiaj z nimi ani nie czytaj ich stron internetowych. Dla nieuświadomionych jawią się niczym niewyczerpane źródła wiedzy. Ich chore, pozbawione życia dusze z rozkoszą wciągną cię do ich własnego piekła.
    To brzmi groznie

już nigdy nie sfotografujesz niczego poza murem z cegieł czy kartą testową.
    Hihihihi, skad my to znamy
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Ale was ruszyło! Co - prawda b o l i ?... hehe... :-))))

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman
    Ale was ruszyło! Co - prawda b o l i ?... hehe... :-))))
    ale co?

- Większość uprawia techniczne zawody – są wśród nich inżynierowie, komputerowcy i specjaliści od nauk ścisłych.
    - Nie mając duszy (..) (Hi, hi, hi )
    - Jedynym rodzajem wyposażenia, na który nie zwracają najmniejszej uwagi, jest ten sprzęt, który jest rzeczywiście przydatny: oświetlenie. (lampę kupiłem na końcu)
    - Interesują się sprzętem dla samego sprzętu. Zagadają cię na śmierć, jeżeli tylko im pozwolisz. (uważajcie w Pradze )
    - Starsi przyłączają się do klubów miłośników aparatów. (Jurek? )
    1. uprawiam zawod techniczny (belfer matematyk-informatyk, programista PHP). jak w morde strzelil pasuje do definicji. i to nie raz
    2. nie mam duszy. zwlaszcza moj aparat. jak to juz iczek zreszta mowil (iczek - no offense ;-) )
    3. to akurat nie do konca prawda, ze na oswietlenie nie zwracam uwagi, ale de facto lampy nie mam, bo jeszcze nie kupilem i chwilowo nie przewiduje. nie jest mi na tyle potrzeba, by wydac na nia 600~800zl
    4. nie do konca prawda, bo przede wszystkim robie zdjecia, ale sprzetem jak najbardziej sie roznym interesuje
    5. bezdyskusyjnie przylacze sie do klubu milosnikow aparatow jak osiagne wiek meski - wiek kleski

czyli w sumie to pasuje. nie boli mnie to.

natomiast przy okazji bawi mnie niemozebnie, ze tekst traktowany jako wyrocznia pochodzi od Kena Rockwella, ktory do tych gloryfikowanych artystow bynajmniej nie nalezy
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów