Więcej tutaj :-(
Więcej tutaj :-(
No wlasnie uslyszalem dzisiaj rano w radio :-o
Nono... chyba nam to raczej nie grozi, coo? :-)
No, sprzedali część udziałów Sony. Super, Pentax się teraz nazywa Samsung, a KM Sony. Jest ruch w interesie a obecność Sony gwarantuje konkurencje przez duże K. Ja się cieszę.Zamieszczone przez Jurek Plieth
Chyba nie, ale chyba to nie jest też i dobra wiadomość, coo?Zamieszczone przez muflon
Znowu Kopernik się kłania...
Zanim kupiłem Canona, wiele osób namawiało mnie na Minoltę. Kiedy wspominałem, że jej przyszłość jest dość mglista - nikt nie chciał mi wierzyć.
Dobrze, że wszedłem w jedynie słuszny system :P
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
W linku Jurka jest, że Soniacz będzie robił slr z bagnetem A. Zgaduję, że to obecny bagnet D7D. Z Sony nie zginą, zginie nazwa.Zamieszczone przez chuckyy
Ale soniacz to soniacz - to już inna bajka. Bardziej zbliżona do Nikona, niż MInolty.Zamieszczone przez gietrzy
Też się zastanawiam czy teraz Sony przestanie sprzedawać matryce Nikonowi?![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Of course NOT! Soniacz to gigant. Będzie nadal sprzedawał tylko teraz będzie odpowiednio pilnował timeline (vide AMD64 vs. M$ WinXP64), ilość i jakość.Zamieszczone przez chuckyy
Przed Nikonem czarne chmury, przed Canonem też. Ja się cieszę.
Gdyby jednak Soniacz zaprzestał sprzedaży matryc Nikonowi, to praktycznie jednego konkurenta na dłuższy czas ma z głowyZamieszczone przez gietrzy
A czarne chmury to dobra rzecz - więcej graczy - niższe ceny :-D