7 - to jak dla mnie takie horrorowate - kolor skóry jak u zombi (za bardzo pojechałeś z desaturacją) i ta jego (mam nadzieję, że to jego) ręka nienaturalnie położona - generalnie, zdecydowanie nie chciałbym mieć takiego zdjęcia![]()
7 - to jak dla mnie takie horrorowate - kolor skóry jak u zombi (za bardzo pojechałeś z desaturacją) i ta jego (mam nadzieję, że to jego) ręka nienaturalnie położona - generalnie, zdecydowanie nie chciałbym mieć takiego zdjęcia![]()
Fiu fiu
Sylwek!!!…bo Ci tak powiem. Dzieci - jasno i w fajnych kolorach !! lub jasno i BW
Dzieciaki w ciężkiej obróbce słabo się czują.. ma być wesoło i happy !!!
Pani na dachu fakt … fest Ci nie poszło i skóra jakaś poplamiona wyszła. (modelka fajna nie wykorzystałeś ale przyjdzie czas)
A to oko i usta ostre ????.. reszta blur ?? bo ci zacznę wkładać
Teraz idziemy do pani która pewnie do tej pory widzi bliki od słońca po zamknięciu oczu !!!
Dlaczego takiego fajnego słońca nie wykorzystałeś robiąc pod światło ?? lub lekko z boków ? Tak żeby wpadało w kąciku kadru lub zza postaci ?? no przecież aż się prosi !!
i znowu lekko za ciasno - daj im trochę przestrzeni
Pozdr Przemek![]()
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Super dziękuję za uwagi
|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Ja też za bardzo tej myśli nie rozumiem, ale zdaje sobie sprawę, że można lepiej.
|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger