Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Przejście na komercję.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Wysłałem im skan z zielonego dowodu, strona ze zdjeciem i ta obok ze wszystkimi danymi i dostałem mail, że nie mogą potwierdzić moich danych czy coś w ten deseń. Ciekawe co im się nie spodobało, aż tak odważny z angielskiego nie jestem aby maila tworzyć bo by chyba popękali ze śmiechu nad błędami. Miał ktoś podobny problem?

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44
    Wysłałem im skan z zielonego dowodu, strona ze zdjeciem i ta obok ze wszystkimi danymi i dostałem mail, że nie mogą potwierdzić moich danych czy coś w ten deseń. Ciekawe co im się nie spodobało, aż tak odważny z angielskiego nie jestem aby maila tworzyć bo by chyba popękali ze śmiechu nad błędami. Miał ktoś podobny problem?
    hmm ja zeskanowałem prawko i przeszło bez problemów.. Może w hameryce ID musi być z plastiku.. nie znają książeczek innych niż paszporty... spróbuj z prawkeim..
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Wink

Cytat Zamieszczone przez gonzo44
    Wysłałem im skan z zielonego dowodu, strona ze zdjeciem i ta obok ze wszystkimi danymi i dostałem mail, że nie mogą potwierdzić moich danych czy coś w ten deseń. [...]
    Cala procedura u mnie przeszla szybko.
    Mialem jednak mieszane uczucia co do dowodu i wyslalem skan prawa jazdy.
    Przeszlo bez problemu.

Wiekszy problem to faktycznie 3miesieczny okres karencji przy braku akceptacji min chyba 7 fotografii. Dlatego proponuje dobrac faktycznie dopieszczone zdjecia.

No i nie nalezy zapominac o tym ze to taka firma dla prowadzacych serwis - czyli: zdjecie ma sie sprzedac. Zatem nasze subiektywne odczucia co do wartosci fotografii powinny byc mniej emocjonalne, a bardziej 'ekonomiczne'
    ;-)

Czytajac forum mozna zauwazyc wiele niezadowolonych userow. Co chwile ktos szuka potwierdzenia - ze jego zdjecie zostalo nieslusznie odrzucone.

Ja juz mam mieszane odczucia co do swojej dziesiatki. Sa w trakcie oceniania (pending) wiec z ciekawoscia czekam na final.

Pozdrawiam,
    Parteq

Uprawnienia umieszczania postów