Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: 20D z 17-85 - brać czy nie brać?

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Ej z czego ona się śmieje ? A już wiem... usmiecha sie bo dobra strona mocy zyskała jeszcze jednego wyznawcę
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Bywalec Awatar Smaczny

Domyślnie

Czytam, czytam i oczom nie wierzę - jeszcze nikt Cię nie skierował do wyszukiwarki w sprawie 17-85, nikt też nie napisał "To już było"... tylko sama ładna dyskusja i wymiana opinii. ;-)

SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

O 17-85 bylo pelno na CB, wystarczy wpisac w wyszukiwarke

Bywalec Awatar Smaczny

Domyślnie

O! Wykrakałem!

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Xantos
    kupię dodatkowo zapchajdziurę 18-55.
    w wersji USM jest ponoć całkiem całkiem...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smaczny
    Czytam, czytam i oczom nie wierzę - jeszcze nikt Cię nie skierował do wyszukiwarki w sprawie 17-85, nikt też nie napisał "To już było"... tylko sama ładna dyskusja i wymiana opinii. ;-)
    Bo juz jest w odpowiednim podforum "dla poczatkujacych" .
    Na tym podforum mozna darowac sobie odsylanie do wyszukiwarki - nie po to powstalo... tutaj pisza ci, ktorym sie chce odpowiadac tym, ktorym sie nie chce szukac 8)

Bywalec Awatar Smaczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Bo juz jest w odpowiednim podforum "dla poczatkujacych" .
    Na tym podforum mozna darowac sobie odsylanie do wyszukiwarki - nie po to powstalo... tutaj pisza ci, ktorym sie chce odpowiadac tym, ktorym sie nie chce szukac 8)
    No właśnie Vitez, wszystko ładnie ale to teoria. Z ciekawości użyłem opcji SZUKAJ na podforum dla początkujących. Do wyszukiwarki wpisałem słowo "szukaj"... wynik - 70 postów. A może by warnować tych wszystkich uprzejmych doradzaczy szukania vel "guglarzy". :wink: Jak nie mają co odpowiedzieć niech wcale nie piszą a post umrze śmiercią naturalną.
    Just my 2c.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smaczny
    No właśnie Vitez, wszystko ładnie ale to teoria. Z ciekawości użyłem opcji SZUKAJ na podforum dla początkujących. Do wyszukiwarki wpisałem słowo "szukaj"... wynik - 70 postów. A może by warnować tych wszystkich uprzejmych doradzaczy szukania vel "guglarzy".

Chyba nie zrozumiales... to ze to jest podforum "dla poczatkujacych" nie oznacza jednoczesnie ZAKAZU odsylania do wyszukiwarki... oznacza jedynie ostrzezenie dla czytajacych "tu znajdziesz powtarzajace sie watki" oraz wskazowke dla nowych "tu wrzucasz banalne, powtarzajace sie problemy" .

A o "jak nie chcesz pomoc - nie odzywaj sie" juz wiele razy bylo... i najlepszym podsumowaniem jest ten tekst:

http://rtfm.killfile.pl/#lajza

"Istnieją techniczne środowiska dyskusyjne, w których z powodu źle pojętej superuprzejmości piszącym nie wolno wspominać o błędach znalezionych w cudzych postach - "jeśli nie chcesz pomóc użytkownikowi w tym, o co pyta, to się nie odzywaj". Doświadczeni użytkownicy opuszczą taką grupę, a dyskusje tam zmienią się w bezsensowną paplaninę. Grupa stanie się bezużyteczna jako forum techniczne."

I dlatego by nasze forum nie stalo sie bezuzyteczne - wydzielilismy miejsce gdzie mozna pytac wiecznie o to samo... ale nadal:
    - mozna sie spodziewac odeslania do wyszukiwarki
    - NIE TOLERUJEMY tekstow w stylu "nie chcesz pomoc to sie nie odzywaj" (niezaleznie w ktorym dziale forum taki tekst sie znajdzie) - sa one po prostu rownie niegrzeczne jak niechec do wyszukiwania.

Sugestia, proba nauki i przekonania do wyszukiwania samemu - to jest jak najbardziej chec pomocy a nie krytyka ... to jest jak danie glodnemu wedki a nie ryby .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów