No to napisz co było w TV. Ja nie mam telewizora. Będzie łatwiej rozmawiać, jak obie strony będą wiedziały co i jak![]()
No to napisz co było w TV. Ja nie mam telewizora. Będzie łatwiej rozmawiać, jak obie strony będą wiedziały co i jak![]()
Ciekawe spostrzeżenie. Nie mam ugruntowanego zdania na ten temat.
Należy jednak pamiętać o jednej kwestii co do głosów internautów...Newsweek zrobił głosowanie przez Internet i wyszło to, tak jak wyszło. Czyli Konkurs właściwie upadł...
Ostatnio edytowane przez allxages ; 13-02-2012 o 04:08
No otóż to łatwo się na to złapać :cool:.
Canon min.
Ten konkurs ma chyba też służyć zwróceniu uwagi na określone wydarzenia na świecie - po coś ci reporterzy tam jeżdżą. Przypomnienie opinii światowej o określonych wydarzeniach, na ogół tragicznych w swym przebiegu. Dlatego też na dalszym planie jest tu artyzm, a na pierwszym kontekst i możliwie jak największy dramatyzm.
Na mnie zwycięskie zdjęcie robi wrażenie - jakieś tam....... Może nawet przeczytam o tej wojnie - i o to tu zdajsie najbardziej chodzi.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No to nieźle - do repo to tak średnio "mobilnie" ale każdy ma swój warsztat.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
e tam ...
Obejrzyjcie to zdjęcie >Pierwsze miejsce w WPF 2004.James Nachtway.
Uploaded with ImageShack.us