Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
podoba mi się to z rugby ciekawe czy natural czy cos psute
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
Przejrzałem wszystkie nagrodzone w tegorocznej edycji.Przez chwilę chciałem je wrzucić na forum bez info co i skąd.No ale to chyba nadużycie popełniłbym...A komentarze by mnie raczej nie zaskoczyły.IMHO :smile:
Nie piszę tego bez takiej myśli że: trudno ,naprawdę trudno przy dzisiejszym "opatrzeniu" fotek .pokazać taką żeby naprawdę poruszyła,zachwyciła..,a konkursy maja pewnie bardziej złożone cele niż propagowanie dobrej fotografii...
NIEMOŻLIWE, ŻEBY POLAK ZROBIŁ TAKIE ZDJĘCIE
Nieźle jesteśmy postrzegani. Nie komentuje, ale potwierdza się moje zdanie ;-)
Najważniejsze, że zdjęcie, Polskie zdjęcie pokazało po prostu... klasę i piękno tej dziedziny życia, jaką jest fotografia.
Bo to najpierw trzeba wziąść udział w prestiżowych warsztatach ... :rolleyes:
Tylko nie rozumiem tego narzekania na nasze agencje, bo co ma piernik do wiatraka! Inna strefa czasowa. Wygrały w tych konkursach kiedyś zdjęcia z wydarzeń z naszego podwórka? Wie ktoś?
Pod koniec lat osiemdziesiątych nagrodę otrzymał...obecny minister spraw zagranicznych (TAK, TAK) Radosław (wówczas jeszcze Radek) SikorskiNie były to zdjęcia z naszego podwórka tylko z Afganistanu bodajże, ale zawsze. W Polsce sporo dobrej fotografii powstało w latach ~68-82, lecz czy coś z tego się załapało na nagrody nie wiem. Za młody jestem.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---