Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: World Press Photo

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

podoba mi się to z rugby ciekawe czy natural czy cos psute
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Przejrzałem wszystkie nagrodzone w tegorocznej edycji.Przez chwilę chciałem je wrzucić na forum bez info co i skąd.No ale to chyba nadużycie popełniłbym...A komentarze by mnie raczej nie zaskoczyły.IMHO :smile:
    Nie piszę tego bez takiej myśli że: trudno ,naprawdę trudno przy dzisiejszym "opatrzeniu" fotek .pokazać taką żeby naprawdę poruszyła,zachwyciła..,a konkursy maja pewnie bardziej złożone cele niż propagowanie dobrej fotografii...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Nie piszę tego bez takiej myśli że: trudno ,naprawdę trudno przy dzisiejszym "opatrzeniu" fotek .pokazać taką żeby naprawdę poruszyła,zachwyciła..,a konkursy maja pewnie bardziej złożone cele niż propagowanie dobrej fotografii...
    Doprawdy, jeszcze tego nie rozgryzłeś? W konkursach typu WPP najistotniejszym elementem jest ARANŻ. Jak w Sztosie.
    Resztę zwykle dokleja się do zwycieskich zdjęć później. Złożone cele również. ;-)
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Skoro w WPP nie propagują , to gdzie

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

NIEMOŻLIWE, ŻEBY POLAK ZROBIŁ TAKIE ZDJĘCIE
    Nieźle jesteśmy postrzegani. Nie komentuje, ale potwierdza się moje zdanie ;-)
    Najważniejsze, że zdjęcie, Polskie zdjęcie pokazało po prostu... klasę i piękno tej dziedziny życia, jaką jest fotografia.

Uzależniony

Domyślnie

Bo to najpierw trzeba wziąść udział w prestiżowych warsztatach ... :rolleyes:

Tylko nie rozumiem tego narzekania na nasze agencje, bo co ma piernik do wiatraka! Inna strefa czasowa. Wygrały w tych konkursach kiedyś zdjęcia z wydarzeń z naszego podwórka? Wie ktoś?

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    ...Wygrały w tych konkursach kiedyś zdjęcia z wydarzeń z naszego podwórka? Wie ktoś?
    Pod koniec lat osiemdziesiątych nagrodę otrzymał...obecny minister spraw zagranicznych (TAK, TAK) Radosław (wówczas jeszcze Radek) Sikorski Nie były to zdjęcia z naszego podwórka tylko z Afganistanu bodajże, ale zawsze. W Polsce sporo dobrej fotografii powstało w latach ~68-82, lecz czy coś z tego się załapało na nagrody nie wiem. Za młody jestem.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    NIEMOŻLIWE, ŻEBY POLAK ZROBIŁ TAKIE ZDJĘCIE
    Nieźle jesteśmy postrzegani.
    Pytanie, jak to zdanie brzmiało po angielsku. Założę się o litra łychy, że to brzmiało mniej więcej tak: "Was it Pol, that took that pic!? Unbelievable!" I to wcale nie znaczyło, ze "to nie możliwe, żeby Polak zrobil to zdjęcie"
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Choćby ostatnia edycja - 2011?

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów