Czy ktoś ma ten plecak? Jak się sprawuje?
Pozdrawiam
Czy ktoś ma ten plecak? Jak się sprawuje?
Pozdrawiam
Ja mam. Jeszcze nie zapakowalem i nigdzie z nim nie jezdzilem wiec nie wiem jak sie sprawuje. Pojemnosc bagazowa bardzo przyjemna, pojemnosc sprzetowa taka sobie.
Czy do przestrzeni bagażowej zmieści się zwinięta męska kurtka goretexowa oraz 1,5 litrowa butelka napoju? Zastanawiam się nad tym plecakiem, ale gdzieś czytałem na necie, że wielkość górnej komory jest porównywalna z "damską torebką" - to co prawda nic nie znaczy, bo damskie torebki też bywają różne...![]()
Właśnie rzuciłem okiem na plecak, kurtka i napój zmieszczą się "na styk" ale nic już więcej nie wciśniesz.
EOS 5d
Do kurtek masz dwie uprzeze na zewnatrz plecaka - zwijasz kurtke, zaciskasz 'uprzaz' i masz tak przymocowana - nie ma sensu zajmowac nia miejsce w srodku, a do drugiej uprzezy np spiwor. Na butelke 1,5 l tez jest miejsce na zewnatrz a nie w przestrzeni bagazowej.
A nie lepiej
Rover Plus AW ?
Marek
Zamieszczone przez a13
A dlaczego?
Nie.
Bylem u sprzedawcy odbierac Compu Rovera i specjalnie poprosilem o Rover Plus by porownac.
Roznice:
- Rover Plus jest mniejszy
- ciezszy
- gorzej wykonany (jakies ciezkie, gumowe badziewie przy gornym uchwycie)
- starszy
- nie ma (chyba, na oko bo nie probowalem) wyjmowanego dna czesci gornej by polaczyc czesc bagazowa ze sprzetowa
- brak miejsca na laptopa (nie trzeba go uzywac, ja nie potrzebuje ale niektorzy moga potrzebowac)
- chwilowo (?) drozszy, bo CompuRover na promocji jest tanszy prawie 200 zl
Ogolnie nie znalazlem zadnych plusow Rover Plusa, Compu Rover to produkt nowszy, bardziej dopracowany na podstawie feedbacku od klientow poprzednich Roverow.
moze i gumowe, ale bardzo dobrze spelnia swoja role. badziewiem bym tego nie nazwal.Zamieszczone przez Vitez
ma takowa mozliwosc.Zamieszczone przez Vitez
mozna wyjac rowniez wyjac wnetrze sprzetowe i mamy wtedy bardzo duzy plecak turystyczny..
ja swojego w promocji za 300 plnow kupilem przed swietamiZamieszczone przez Vitez
![]()
No to to odwoluje. Pozostale wady podtrzymuje 8) : mniejszy a ciezszy, mi sie ta gumowa, ciezka i gruba raczka nie podoba, obecnie w promocji jest Compu a nie Plus stad Rover Plus jest drozszy no i starszy (i straszy) designemZamieszczone przez nastier
...
Aha... ty bronisz swojego... a tego CompuRovera trzymales chociaz w reku? Bo ja przynajmniej oba porownywalem (a poczatkowo tez chcialem Rover Plus kupic).