Pokaż wyniki od 1 do 10 z 140

Wątek: Oszust!!!!!

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marito Zobacz posta
    To może zróbmy coś w stylu czarnej listy Macierewicza??? Albo podawajmy sobie jakieś sekretne hasło, żeby było wiadomo że my to my Od tej pory oszust ma u mnie ksywę "Biedrona"
    Cytat Zamieszczone przez gervee Zobacz posta
    Patrzę, kto przegląda wątek -> gervee, Biedrona, Bomberp, MC_, Merde, z tego co widać to tylko Biedrona jest "osobą mało znaną".
    Ktoś wspomniał mój login na forum - co w pewnym sensie wzywa mnie "do odpowiedzi". Nie wiem kim jest użytkownik marito żeby rościć sobie prawo do nazywania kogoś oszustem... Podobnie użytkownik gervee który co prawda nie mówi wprost, a jedynie rzuca "niewinne oskarżenia"...

Mój login na forum (Biedrona) założyłem pierwszy raz 12.07.2005 - mam nawet na to maila w archiwum. Po drodze (zapewne przy okazji jakiś upgrade'ów) zniknąłem z bazy - a nie zauważyłem tego bo jako nikoniarz zaglądam tu rzadko (głównie żeby poczytać testy Cichego...).

marito/gervee:
    Tak się składa, że na forum Nikoniarze też mam konto - i to z takim samym loginem. Nie szkodzi że od 2005 roku - widocznie tak długo planowałem tą akcję...

Jeśli to nie jest wielki problem to może dla jasności któryś z adminów forum opublikuje mój IP?

PS. Teraz będę miał już 1 post - zaczynam się robić wiarygodny czy jeszcze nie?
    Ostatnio edytowane przez Biedrona ; 17-02-2012 o 15:18 Powód: o jeden myślnik za dużo ;)

Uprawnienia umieszczania postów