Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 140

Wątek: Oszust!!!!!

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubus82 Zobacz posta
    Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair.
    Nie tylko nie fair, ale powinno być karalne, bo to oczernianie. Dostałeś nauczkę jacy ludzie są niesprawiedliwi i skłonni do sądzenia bliźnich. A gdyby jeden z drugim przeszli się w Twoich butach, to może okazaliby trochę zrozumienia. Ale nie przejmuj się. Jeśli ciągle masz problemy z cash flow, napisz na PW, może pomogę i kupię coś.

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja tylko nieśmiało przypomnę o prośbie, by zgłaszać wyłudzenia i próby oszustw w sąsiednim wątku:
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=81442

Oczywiście łzy wzruszenia zalały mi oczy po przeczytaniu wyznania kubus82, ale mimo wszystko nieźle by było uwolnić forum od działalności przyjemniaczków tego autoramentu.

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

o ile prawdą jest że konto bankowe jest założone na "lewy" dowód to kasę z konta trzeba jeszcze wypłacić - przelewem (może na prawdziwe konto?), w okienku banku (nagra się gęba na monitoring), w bankomacie (też może się nagrać) czy też wydać w sklepie płacąc kartą do konta (tu też może się nagrać)

pozorny brak śladów (lub segestia o ich braku) wcale nie oznacza że śladów nie ma...

szukajcie i drążyjcie, zgłaszajcie do prokuratury, oszustwa są fuj

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Stanowczo przecenia się jakość takich nagrań.

Domyślnie

Że też ziemia nosi takich ludzi. Są osoby które ledwo wiążą koniec z końcem i nie kradną.
    Celowo działał na szkode innych. Mam nadzieję że jego też ktoś kiedyś oszuka. Ciekawe co by powiedział np swojemu małemu synowi "Synku wybacz ale nie mam na chleb dla ciebie bo zostałem oszukany"
    Znajomemu ukradli telefon z szafki na siłowni a że chłopak pracował w Orange to miał znajomości i dojścia ale tylko w tej sieci. Złodziej wkładał do telefonu inną karte i dzwonił do swojego znajomego. Pewnego dnia owy znajomy otrzymał tel od pokrzywdzonego i usłyszał w słuchawce " Tego dnia i o tej godzinie z takiego nr dzwoniła do ciebie osoba z kradzionego telefonu. Albo podajesz dane tej osoby ale bedziesz odpowiadał jako świadek w sprawie kradzieży telefonu"
    Na drugi dzień pokrzywdzony dostał telefon z siłowni że telefon się znalazł.
    Mam nadzieję że i ciebie złodzieju ktoś dorwie bo takie insekty trzeba tępić w społeczeństwie

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Nieśmiało zauważę, że żeby czytać ten wątek trzeba być zalogowanym więc kubus82 go czytać nie może bo dostał bana. Chyba, że się zalogował pod jakimś klonem. Tak czy inaczej pisanie "do niego" nie ma sensu. Podejrzewam, że doskonale wie co oszukani o nim myślą.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair. polecam przeczytac ten watek

http://myapple.pl/gdzie-kupowac-nie-...-oszustem.html

oni oszukali ludzi na grubo 200 tysiecy... byc moze tez niektorych z was. maile ktore podaliscie jako typowo moje nie naleza do mnie. jedyne jakie sa moje to radikow@mixbox.pl i rademedess@o2.pl, zadnych innych maili nie uzywalem. internet z jakiego korzystam to tzw hotspot, czyli wi-fi sie laczylem na miescie, a nie z domu. mam nadzieje, ze pieniadze odzyskacie ze skarbu panstwa. ja wyjezdzam z miasta i jeszcze raz bardzo was przepraszam, ale nie mialem wyjscia. gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiam
    nie chce mi się wierzyć, że to ten gościu napisał...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Zostawmy ten wątek bez OT.IMHO

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Mimo ostrzezen ludzie daja sie nabrac,moze to latwowiernosc bierze gore nad rozsadkiem.Ale oszustow nalezy scigac i ujawniac. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair.
    gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiam
    Przeczytałem ten tekst dwa razy. Pierwsze stwierdzenie, napisała go osoba zupełnie inna niżeli ten OSZUST. Kolejne spostrzeżenie, to fakt w jakim tonie pisze ta osoba. Poczucie winy? Słyszałem o wielu kryminalistach, ale nie o takich, co tłumaczą się Ukradłem, ale są gorsi więc mi wybaczcie. No i kolejne spostrzeżenie. Wcześniej ten pan Arekkkk, bronił się. Nagle zmienił zdanie.

Liczę na to, że pośród tych którzy pieniądze odzyskają znajdzie się osoba, która Ci nogi z .... powyrywa.

Są inne sposoby na trudną sytuację niżeli oszukiwanie biednych ludzi, którzy te pieniądze zbierali przez dłuższy czas.
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów