Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 140

Wątek: Oszust!!!!!

Mieszany widok

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulek855 Zobacz posta
    anita-głowacka

Daj link do Twojego konta na forum.nikoniarze.pl
    Tak się składa, że też tam posiadam konto i napisze priv zobaczymy czy odpiszesz.
    Konto nazywa się, surprise!, anita-głowacka.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

anita-głowacka
    Guest

Domyślnie

anita-głowacka

Tak się składa, że też tam posiadam konto i napisze priv zobaczymy czy odpiszesz.

Odpisalam zatem. Mam już info od 7 osób na mailu, czekam na resztę i w piątek idę z konkretami na policję.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anita-głowacka Zobacz posta
    Odpisalam zatem. Mam już info od 7 osób na mailu, czekam na resztę i w piątek idę z konkretami na policję.
    Czytałaś Ten wątek?

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Czytałaś Ten wątek?
    Dokładnie - bardzo prosimy wszystkie pokrzywdzone osoby, oraz osoby wobec których podjęto próbę oszustwa o wpisywanie się w wątku założonym przez Fomaga.
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=81442

Bliźniaczy wątek został założony na forum Nikoniarzy, akcja ma na celu oszacowanie skali tego procederu.

Osoby, które wolałyby nie dokonywać wpisu w publicznym wątku proszę o informację na PM.

ekonet
    Guest

Domyślnie

anita-głowacka

Ogarnij się, chłopie...
    Jakiego chcesz potwierdzenia? Skanu z czegoś? No bez przesady.
    Na razie to ja Ciebie mogę tam zweryfikować, i to do podszewki.

kubus82
    Guest

Domyślnie

Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair. polecam przeczytac ten watek

http://myapple.pl/gdzie-kupowac-nie-...-oszustem.html

oni oszukali ludzi na grubo 200 tysiecy... byc moze tez niektorych z was. maile ktore podaliscie jako typowo moje nie naleza do mnie. jedyne jakie sa moje to radikow@mixbox.pl i rademedess@o2.pl, zadnych innych maili nie uzywalem. internet z jakiego korzystam to tzw hotspot, czyli wi-fi sie laczylem na miescie, a nie z domu. mam nadzieje, ze pieniadze odzyskacie ze skarbu panstwa. ja wyjezdzam z miasta i jeszcze raz bardzo was przepraszam, ale nie mialem wyjscia. gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

rozbrajające wyznanie, a to tego skrucha... zaczynam Mu wspólczuć
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubus82 Zobacz posta
    Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair.
    miłośnik gry fair, hehehe

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair.
    Nie tylko nie fair, ale powinno być karalne, bo to oczernianie. Dostałeś nauczkę jacy ludzie są niesprawiedliwi i skłonni do sądzenia bliźnich. A gdyby jeden z drugim przeszli się w Twoich butach, to może okazaliby trochę zrozumienia. Ale nie przejmuj się. Jeśli ciągle masz problemy z cash flow, napisz na PW, może pomogę i kupię coś.

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair. polecam przeczytac ten watek

http://myapple.pl/gdzie-kupowac-nie-...-oszustem.html

oni oszukali ludzi na grubo 200 tysiecy... byc moze tez niektorych z was. maile ktore podaliscie jako typowo moje nie naleza do mnie. jedyne jakie sa moje to radikow@mixbox.pl i rademedess@o2.pl, zadnych innych maili nie uzywalem. internet z jakiego korzystam to tzw hotspot, czyli wi-fi sie laczylem na miescie, a nie z domu. mam nadzieje, ze pieniadze odzyskacie ze skarbu panstwa. ja wyjezdzam z miasta i jeszcze raz bardzo was przepraszam, ale nie mialem wyjscia. gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiam
    nie chce mi się wierzyć, że to ten gościu napisał...

Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów