W jaki sposób ... bardzo prosto przez fakt potwierdzenia znanych na forum osób, że Ty to Ty. Nie chodzi tu, jak sama piszesz, o nabijanie postów ale o potwierdzenie, że nie jesteś kolejnym naciągaczem, który objawił się przy okazji.
Podobno pośpiech wskazany jest przy łapaniu pcheł a tutaj bardziej wskazana jest dokładność, żeby "delikwent" nie wywinął się.
tak dla przestrogi, pan arekkk to alias koszalinekkk, próbował być bardzo przekonujący ale jakoś żadna pora odbioru osobistego nie pasowała, a potem za parę tygodni pod aliasem robson się zgłosił, acz gdy poproszony o wiadomość z cb na moje konto słuch o nim zaginął:]
Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....
Bardzo dobrze, że z swojej strony wcześniej zapytałaś o zgodę Admina o zamieszczenie swojego anonsu na CB. Szkoda tylko, że Admin lub upoważniony przez niego moderator przed Twoim postem nie umieścił „słowa wstępnego” które by praktycznie zamknęło kwestię jakichkolwiek podejrzeń i ewentualnych niedomówień co do Twojej osoby i kierujących Tobą intencji.
Odczuciom gervee wcale się nie dziwię - ja miałem całkiem podobne.
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
U mnie zakończyło się wszytko pozytywnie. Już przestałem wierzyć, że się uda. Też pisałem o podobnym fakcie.
Ja, jako Admin (techniczny) forum nie zostałem uprzedzony.
Fomag jako Właściciel forum też nic na ten temat nie pisał nigdzie.
Również żaden z Moderatorów nic o tym nie wie, ani nic nie pisał na forum wewnętrznym.
Tak więc troszkę nie rozumiem tekstu "Admin został poinformowany", bo nie wiem jaki Admin został poinformowany, albo kogo Pani Anita uważa za Admina naszego forum.
Podejrzewam tylko, że w pośpiechu Pani Anita napisała jakiegoś priva do kogoś, kogo uznała za Admina (jednak na pewno nie byłem to ja, nie mam pewności czy nie był to Fomag czy któryś z Moderatorów, być może priv poszedł do nieodwiedzanego konta o nazwie "Admin" ? ) i tuż po tym od razu napisała swojego posta?
Nie w ten sposób powinno to wyglądać i rzeczywiście, tego typu post z prośbą o dane osobowe powinien być poprzedzony faktycznym słowem wstępu od Właściciela forum (nick: Fomag), albo przeze mnie lub któregoś z Moderatorów w zastępstwie, gdyby Fomag nie potwierdził otrzymania takiej informacji.
Do mnie Robsonek tez się zgłosił. Chciał mi wcisnąć tamrona 17-50 2.8. Problem w tym, ze wysłała sample z nikona, a gdy na to zwrocilem uwage to podeslal inny plik niby z canona (tak bylo w exifie) ale plik mial nazwe DSC...
jego mail to robsonek@fejm.pl
Tak wlasnie zrobiłam, napisałam na konto o nazwie Admin, bo nie wiedziałam kto tu rządziprzepraszam za zamieszanie.
anita-głowacka
Daj link do Twojego konta na forum.nikoniarze.pl
Tak się składa, że też tam posiadam konto i napisze priv zobaczymy czy odpiszesz.
Konto nazywa się, surprise!, anita-głowacka.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it