Cytat Zamieszczone przez kubus82 Zobacz posta
Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair.
gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiam
Przeczytałem ten tekst dwa razy. Pierwsze stwierdzenie, napisała go osoba zupełnie inna niżeli ten OSZUST. Kolejne spostrzeżenie, to fakt w jakim tonie pisze ta osoba. Poczucie winy? Słyszałem o wielu kryminalistach, ale nie o takich, co tłumaczą się Ukradłem, ale są gorsi więc mi wybaczcie. No i kolejne spostrzeżenie. Wcześniej ten pan Arekkkk, bronił się. Nagle zmienił zdanie.

Liczę na to, że pośród tych którzy pieniądze odzyskają znajdzie się osoba, która Ci nogi z .... powyrywa.

Są inne sposoby na trudną sytuację niżeli oszukiwanie biednych ludzi, którzy te pieniądze zbierali przez dłuższy czas.