Nie gorączkuj się tak
skoro ktoś raz dał się zrobić to teraz drugi raz będzie ostrożny, trudno się dziwić..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair. polecam przeczytac ten watek
http://myapple.pl/gdzie-kupowac-nie-...-oszustem.html
oni oszukali ludzi na grubo 200 tysiecy... byc moze tez niektorych z was. maile ktore podaliscie jako typowo moje nie naleza do mnie. jedyne jakie sa moje to radikow@mixbox.pl i rademedess@o2.pl, zadnych innych maili nie uzywalem. internet z jakiego korzystam to tzw hotspot, czyli wi-fi sie laczylem na miescie, a nie z domu. mam nadzieje, ze pieniadze odzyskacie ze skarbu panstwa. ja wyjezdzam z miasta i jeszcze raz bardzo was przepraszam, ale nie mialem wyjscia. gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiam
rozbrajające wyznanie, a to tego skrucha... zaczynam Mu wspólczuć![]()
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
"Jestem złodziejem, ale są inni gorsi ode mnie"... żałosne.
Mam nadzieję że wylądujesz tam, gdzie twoje miejsce.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Ja tylko współczuję człowiekowi, który zgubił ten dowód. O ile to oczywiście prawda.