Obiektywy są już DOSTĘPNE. Ale nie pytajcie mnie o zdjęcia, będzie gotowy test, to go wrzucę, a póki co możecie kupić kota w worku![]()
Obiektywy są już DOSTĘPNE. Ale nie pytajcie mnie o zdjęcia, będzie gotowy test, to go wrzucę, a póki co możecie kupić kota w worku![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Mówię bratu że ten nowy tamron po 4400 stoi, a on pyta: "a szkła umyli chociaż, czy dalej takie obsrane dają?
No właśnie... umyli? czy dalej są brązowe?
1. Masz bałagan w pokoju.
2. Masz interes w tym, żeby sprzedawane przez Ciebie szkła w Twoich pseudotestach wychodziły świetnie.
3. Żartowałem ;-)
czyli co, od razu wrzucać rawy, bo inaczej wszystko OKD ?![]()
I tak wiadomo, że oszukane. Jak nie wierzysz, to poczytaj dyskusję na forum pewnego portalu testującego instrumenty optyczne.
Nie raz i nie dwa była o tym mowa. I to nie to, że ktoś chce Ciebie dodać do ignorowanych tylko niektórzy tutaj czują się ignorowani przez Twoje podejście.
Jeśli chodzi o punkt 2. to nie jest to żart. Wiele osób może do tego w ten sposób podchodzić. To tak samo jakby testy robił Canon Polska.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner