Strona 17 z 38 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 373

Wątek: Tamron 24-70 2.8 VC USD :)

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaindox Zobacz posta
    Jeśli taka cena się potwierdzi to jakoś nie wierzę że na obiektyw znajdzie się wielu chętnych. Nawet Canon co najwyżej liczy sobie drugie tyle za IS. Szkoda ze Tamron nie trzyma się cen, do których nas przyzwyczaił.
    3000-3500 taką cenę w zasadzie powinno mieć to szkło. Chociaż nie lubię sugerować się wypocinami bez wstępnych oględzin. Jednak w tym przypadku coś mi mówi, że szału nie będzie. Na pewno zaskoczy VC, poza tym kolory mogą okazać się takie nijakie (odczucia po 70-200/2.8).

W dalszym ciągu wydaje mi się, że lepszym wyjściem będzie pozostanie przy 24-105 lub zakup 24-70 w wersji I.

Czas pokaże. Canon nie chwalił się, a 5d mark III wypuścił. Tamron chwali się od dłuższego czasu, ale plotek jest jak pies napłakał...
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paweł Zobacz posta
    Co ciekawe, pytalem go o jakosc zdjec, ( napewno podpinali to szklo i robili nim juz zdjecia ) na co gosciu jakos bez entuzjazmumu, ze ok i tyle. .
    A co mieli mówić. To był egzemplarz którym nie można było robić zdjęć i wyciągać z tego wniosków. Trzeba poczekac na egzemplarze produkcyjne.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

Mogli na targi lepiej kubki ala tamron 24-70 wziasc i rozdawac a nie lizaka przez szybe pokazywac i jeszcze nie mowic jaki ma smak.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

A po co mieli go brasc?
    Tez uwazam, ze bez sensu zrobili.

takisefotograf
    Guest

Domyślnie

Totalnie bezsensowna "prezentacja" - mnie to trochę zniechęciło do tego szkła...

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez takisefotograf Zobacz posta
    Totalnie bezsensowna "prezentacja" - mnie to trochę zniechęciło do tego szkła...
    Samą prezentacją człowiek nie żyje Poczekamy aż ktoś dostanie to szkiełko do testów. Póki, co nie śpieszą się z pokazaniem go.

Wydawać by się mogło, że mają problemy z określeniem ceny w danym kraju. Skoro w US wychodzi 4000zł na nasze, to pewnie u nas dowalą nieco więcej.
    Naobiecali i nie wiedzą, co zrobić
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Mam strzelać ? 2/3 Ceny 24-70L.
    Napiszę nieśmiało, że podtrzymuję swój domysł

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia/Osiek

Domyślnie

co prawda musimy poczekać na cenę w PL ale nie zapowiada się na zejście poniżej 4 tyś zł... cena 4500-4900 to trochę dużo, chciałbym zobaczyć jak to szkło realnie się spisuje bo w tej cenie to można dostać wersję L mk I... więcej info w linku poniżej...

http://dfv.pl/wiadomosci/articles/10555.html

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelbara Zobacz posta
    co prawda musimy poczekać na cenę w PL ale nie zapowiada się na zejście poniżej 4 tyś zł... cena 4500-4900 to trochę dużo, chciałbym zobaczyć jak to szkło realnie się spisuje bo w tej cenie to można dostać wersję L mk I...
    Czytasz czasami co się tu pisze ? Szkło w PL MA kosztować 2/3 ceny Lki mk1. Czyli 3999 zł.

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia/Osiek

Domyślnie

Oczywiście, że czytam... Rozumiem, też że masz pewne przesłanki by wiedzieć ile mniej więcej może to kosztować Jeżeli będzie w granicach 4 tyś to byłbym bardzo chętny na to szkło (rzecz jasna jeżeli będzie to udana konstrukcja jak 70-300 usd vc, a jakby się okazało jeszcze lepszym szkłem to byłoby jeszcze lepiej).
    Mam nadzieję, że to szkło szybko trafi w Twoje ręce i będziesz mógł przeprowadzić test

Strona 17 z 38 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów