Pokaż wyniki od 1 do 10 z 373

Wątek: Tamron 24-70 2.8 VC USD :)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Łomajgódnes... skąd na to wziąć kasiorę :grin:
    700-800$ to jest cena, którą chętnie dam za to szkiełko, znając już produkty Tamrona. Za drożej, to niech gdzie indziej szukają frajerów.:wink:
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VomitroN Zobacz posta
    700-800$ to jest cena, którą chętnie dam za to szkiełko, znając już produkty Tamrona. Za drożej, to niech gdzie indziej szukają frajerów.:wink:
    2500 zł ? Bez żartu, nie ma szans na taką cenę. Myślę, że znajdzie się jak to określiłeś bardzo wielu "frajerów" za 4000.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Jednak taka cena jest nadal lepsza od ceny nowego 24-70L. W kwestii tego tamrona, blado wypada Cwanon chcąc za szkło nieco ponad 8k.

Cytat Zamieszczone przez AMB Zobacz posta
    I właśnie o to chodzi, płacąc za obiektyw sporo kasy nie patrzę tylko na ostrość dla mnie równie ważna jest budowa, AF , serwis czy to że jak zmienię za 5 lat puszkę to dalej obiektyw będzie działał jak należy. [...] nie będzie żadnych bf czy ff, będzie dawał ładne kolory i dobrze pracował pod światło to uznam że cena 1000E jest w miarę przyzwoita
    Na pewno, to wszystko spełnia sigma 24-70/2.8 HSM? Miałem, przebolałem i sprzedałem. Jeśli ktoś nie miał w ręce 24-105L z USM czy innego szkła canonowskiego z USM, to może wymyślać, że sigma jest świetnym szkłem.

Jeśli chodzi o ł-optycznych, to po ostatnich testach dochodzę do wniosku, że tylko sobie jaja robią.

NOBEZJAJ. Naprawde jesteście w stanie tyle zapłacić za tego Tamrona?
    Za 4kzł to JA mogę sobie spokojnie przytargać w wakacje nowego C24-70/2.8 zza Wielkiej Wody.
    Tak. Tylko, że tylko i wyłącznie Ty. Nie ja, Cichy czy ktokolwiek inny.
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darx Zobacz posta
    Tak. Tylko, że tylko i wyłącznie Ty. Nie ja, Cichy czy ktokolwiek inny.
    Zwykłem wyrażać swoje opinie w pierwszej osobie liczby pojedynczej. To chyba oczywiste. Tobie też to proponuję, bo jeszcze ktoś gotów Cię posądzić o wazelinę.
    No wiesz... KTOŚ.
    Nie ja, Cichy, czy ktokolwiek inny :wink:

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

A mnie ciekawi jak sobie poradzili z kolorami. Dla mnie to największa wada Tamrona.
    5D, 15-30 3.5-4.5, 28 1.8, 50 1.4, 85 1.8, 180 2.8

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Zwykłem
    No ja też zwykłem czytać demotywatory, ale nie wiedziałem, że to się na cb przenosi.
    jeszcze ktoś gotów Cię posądzić o wazelinę.
    Leczymy kompleksy?

Noga jest nie ostra. Tak i mnie się wydaje. Coś czuję, że tamron dzięki presji wyprodukuje kiepskie szkło
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Domyślnie

No ja też zwykłem czytać demotywatory, ale nie wiedziałem, że to się na cb przenosi.
    Przykro mi, nie zwykłem też odwiedzać wirtualnych miejsc, obleganych licznie przez socjopatyczną młodzież. :wink:

Leczymy kompleksy?
    Wazelina nie jest sprawdzoną metodą leczenia kompleksów. Ale zawsze możecie spróbować.

Noga jest nie ostra. Tak i mnie się wydaje. Coś czuję, że tamron dzięki presji wyprodukuje kiepskie szkło
    Noga nie jest ostra, ponieważ tak jak słusznie zauważył kolega Cichy "jest poruszona". Powodem do niepokojów powinnien być tu raczej fakt, że to co mieści się w DOF twarzy modelki, a znajduje się poniżej ramy roweru, powinno być również ostre. A nie jest.

Uprawnienia umieszczania postów