Juz nie demonizujcie. Znamy się z Gietrzym na tyle długo z forum, ze juz wszyscy powinni bez problemu łapać.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
jesli o mnie chodzi, to jednak sie nie upieram, bo nie za wszystkim nadazam.
a z zupelnie innej beczki - masz (czesciowa) racje jesli chodzi o stalych uzytkownikow. ale to forum jest rowniez (a wlasciwie to powinno byc przede wszystkim) dla uzytkownikow bardziej okazjonalnych!
Ja nie łapię o czym on czasem pisze a czytam go od 2007...
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Ernest: dodaj mnie do ignore user list i po kłopocie. Dopiero teraz zauważyłem, że popełniłem literówkę: jest - ma Klik Klaku, powinno być - na Klik-Klaku.
Z mojej strony eot, wszystko, co chciałem zobaczyć już zobaczyłem, w udany re/chipping nie uwierzę a ewentualnym... hmmm... zainteresowanym doradzę ewentualne kupno tak mniej więcej po 18 miesiącach od premiery sklepowej.
the silence is deafening
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
A dlaczego Klik-Klak? No i co to re/chipping?
Nie, nie chcę Cię dodawać do ignorowanych
No i bardziej w temacie - cena tego szkła w okolicach 4500zł to jakaś parodia. Chętnie kupiłbym sobie jakiegoś standardowego zoomika 2,8 ze stabilizacją i wrócę do pomysłu Tamrona jak będzie kosztował max 3000zł![]()
Z tego co wyczytalem w necie to ludzie narzekali na fatalny bokeh w tym Tamronie...swiatla wygladaja jak cebulki. Ktos moze to zweryfikowac i najlepiej porownac do C24-70?
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
gietrzy, to nie było na Klik-Klaku robione, a na supernowej szybkostrzelnej i supercelnej maszynce, która aktualnie doi kieszenie użytkowników tego forum (i nie tylko) ;-). Niestety nie użyłem tego sprzętu w sytuacjach dynamicznych, a dostęp się wyczerpał bo jestem już w PL.
Zdecydowanie zgadzam się z nowart-em, 3000 bym dał, ale za jakiś czas, jak już te obiektywy przejdą chrzest w życiu prawdziwym, a nie na sklepowej półce.
Acha, może okazjonalnie się wypowiadam, ale nie jestem okazjonalnym użytkownikiem tego forum;-)