A mnie ciekawi jak sobie poradzili z kolorami. Dla mnie to największa wada Tamrona.
A mnie ciekawi jak sobie poradzili z kolorami. Dla mnie to największa wada Tamrona.
5D, 15-30 3.5-4.5, 28 1.8, 50 1.4, 85 1.8, 180 2.8
Przecież widac, że noga poruszona.
O obiektywach wiem prawie wszystko
kola rama i wszystko na dole kadru tez ?
Ewidentnie poruszone…
Rzech spróbuj powoli unieść tak nogi na rowerze zobaczymy co się stanie… i zobaczymy czy koła od roweru też będą wtedy nieruchome
...no chyba że pani ma nadprzyrodzone zdolności jakieś.
kurde , zachowujecie sie jak chirurg na sali operacyjnej, dokładność i nic poza tym... jestem ciekawy czy jak robicie zdjęcia to każde jedne potem tak skrupulatnie "badacie" Szkiełka jeszcze nie ma, nikt nim zdjęć nie robił ale jak zawsze wiele do powiedzenia. Może poczekamy az pojawi sie w sklepach, potem pojawią się pierwsze recenzje i sample z prawdziwego zdarzenia![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
W tej okolicy tylko koszyk jest w GO, a noga ewidentnie poruszona, widać po obcasie.
O obiektywach wiem prawie wszystko
tia
chodnik w tez poruszony?
rama tez sie porusza?
na pozostalych nie widac miekkich rogow bo sa tak zrobine ze nic nie ma w rogach albo jak juz jest to na przyslonie sporo wiekszej niz 2,8
Centrum ostre rogi mydla
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kuba myslisz ze taka papierowa GO wyszla
twarz ostra a rama do d...pa juz nie?
Ostatnio edytowane przez rzech ; 02-03-2012 o 15:41 Powód: Automerged Doublepost
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
Co to za sample... powinno byc cos na nieskonczonosci przy roznych przyslonach/ogniskowych, a tak to sobie mozna opowiadac... tu ostro, tam nieostro... Tylko jaki w tym sens?