za niecałe 2 godziny
http://www.pentaxforums.com/news/pen...countdown.html
"Unikalny wygląd zaprojektowany przez Marca Newsona"...
... noooooo... nie chce mowic, ze jako Polak wiem zawsze najlepiej, to jest do * i sam bym sto razy lepsze przez sen zrobil... ale kurde... film promujacy Warszawe (ten z gwalcicielem) byl chyba lepszy...
mujboze... to nie jest nawet brzydkie. to jest, za wyjatkiem zapewne plastiku, jak w morde strzelil wzornictwo jak z czasow Sdielano w SSSR....
Na circa 4kPln.
Co do Pentaxa .. wszystko byłoby nawet fajne ale zarżneli go cena(900$?!) i wielkoscia (http://www.youtube.com/pentaxian1 <- toz toto jest wielkosci zwyklego pentaxa Kx/r/ND5100,C550D).. jakby body bylo po 500$ to jeszcze kumam.
Ogolnie to im sie to wszystko pop... z tymi cenami mirrorlesow. Obecnej generacji body sa w okolicach odpowiednikow lustrzanek (600d, 5100d). Nie mowiac juz o cenach co sensowniejszych stalek do tego...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No ale to podobno jest ktos znany wiec :
-10pkt brzydoty
+0.5cm przyrodznenia
+10pkt lansu
Ostatnio edytowane przez wain ; 02-02-2012 o 15:02 Powód: Automerged Doublepost
Jak nic, mam podobne odczucia. Trochę jak nasz stary dobry Ami, bo Fenix to już piękniś przy K-01 jest. :cool:
Tak czy siak, trzeba poczekać, co to brzydkie kaczątko pokaże od strony foto...
Ostatnio edytowane przez rysib ; 02-02-2012 o 15:17
Pozdrawiam Rysiek
z tym ze para poszla w marketing, ze mirrorless wydluza i zwieksza satysfakcje. i na tym to jedzie... ze klient sam nie rozumie czego potrzebuje, wiec trzeba mu powiedziec, czego chce...
nie bede sie upieral, ze dokladnie to samo nie sprzedaje 600D/5100D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nadal niestety jestesmy sporo ponizej zeranie mam na mysli tylko na dworze.
ale tak serio... kolejny niszowy produkt Pentaksa. nie dziwi mnie to jakos ani nie zaskakuje. to dosc konsekwentne dla tej firmy. co ten aparat bedzie warty i czy wart tych pieniedzy... zobaczymy. w annalach historii sprzetu fotograficznego najpewniej nie zapisze sie trzynastozgloskowcem, co nie znaczy, ze nie znajda sie zadowoleni uzytkownicy (lub przynajmniej posiadacze)...