Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1339

Wątek: Jaki statyw AD 2012-2019

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012-2014

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Możesz coś dużego i mocnego polecić? Do tego również głowicę.

Nie znalazłem 3-sekcyjnego Sirui, za to Benro owszem. Ten wybrany przeze mnie statyw kosztuje ok. 1500 zł, oczko niższe to wydatek rzędu 1200 zł ale są 4 a nawet 5 sekcyjne, takie dla podróżników. Same dylematy...

Podpowiedzcie jeszcze czy statywy i głowice są kompatybilne? Co prawda myślałem o Benro B-4 ale tańsza a nie wiem czy nie lepsza będzie Sirui K-40X...
    Podpowiem z mojego doświadczenia głowice sirui to chyba najlepiej wykonane głowice na naszym rynku (precyzja, jakość wykonania, .... udźwig) za nimi ustawiłbym w kolejce benro a na końcu triopo (z wymienianych). Niestety dostęp do sprzętu sirui w Polsce jest obecnie bardzo ograniczony (zakończona współpraca z dystrybutorem), WIELKA SZKODA .

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Podpowiem z mojego doświadczenia głowice sirui to chyba najlepiej wykonane głowice na naszym rynku (precyzja, jakość wykonania, .... udźwig) za nimi ustawiłbym w kolejce benro a na końcu triopo (z wymienianych). Niestety dostęp do sprzętu sirui w Polsce jest obecnie bardzo ograniczony (zakończona współpraca z dystrybutorem), WIELKA SZKODA .
    Tzn. że Foto-Tip nie jest już dystrybutorem?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Tzn. że Foto-Tip nie jest już dystrybutorem?
    Dokładnie tak, sprzedają co mają ale również udzielają gwarancji 6 lat, jak skończą się części (naprawa) będę zwracać kasę.

Uprawnienia umieszczania postów