Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1339

Wątek: Jaki statyw AD 2012-2019

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012-2013

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Też mi się wydaje, że niepotrzebnie zwracasz na siebie uwagę.

Nierzucanie się w oczy zapewne ma swoje znaczenie

W swoim czasie myślałem o chowaniu statywu w plecaku, ale w tym roku za każdym razem żądano ode mnie otwarcia plecaka przed skanowaniem bagażu podręcznego, w przeszłości zdarzało się to tylko sporadycznie - nie wiem czy miałem tylko takie szczęście, czy stało się to nową regułą postępowania
    Ja "na wejściu" otwieram klapę plecaka i tak kładę na taśmie. Widać body, obiektywy itd. oraz przytroczony statyw.

jp
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Bywalec Awatar chrisNI
    Miasto
    Newry

Cytat Zamieszczone przez Raideur Zobacz posta
    Mi sie jeszcze nie przydarzylo bym musial uzywac statywu w samolocie, wiec nie potrzebuje go w bagazu podrecznym.
    Kombinujesz dobrze Ja od czasu gdy moj bagaz glowny (z Manfrottem w srodku) przybyl po 6 dniach po moim przylocie, wole caly sprzet miec pod reka. Przez 6 dni szlag mnie trafial ze nie bylem w stanie w pelni zrealizowac swoich planow.

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Ja "na wejściu" otwieram klapę plecaka i tak kładę na taśmie. Widać body, obiektywy itd. oraz przytroczony statyw.

jp
    Na kazdym lotnisku obesnie wymogiem jest wlozenie calej elektroniki lacznie z puszka do kuwety na tasmie. Statyw nie robi problemow, w moim przypadku problem stanowila glowica Manfrotto 3D.

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez chrisNI Zobacz posta
    Kombinujesz dobrze Ja od czasu gdy moj bagaz glowny (z Manfrottem w srodku) przybyl po 6 dniach po moim przylocie, wole caly sprzet miec pod reka. Przez 6 dni szlag mnie trafial ze nie bylem w stanie w pelni zrealizowac swoich planow.

Na kazdym lotnisku obesnie wymogiem jest wlozenie calej elektroniki lacznie z puszka do kuwety na tasmie. Statyw nie robi problemow, w moim przypadku problem stanowila glowica Manfrotto 3D.
    Może dlatego, że po otwarciu klapy plecaka wszystko jest "na wierzchu" to się z tym nie spotkałem.
    Zawsze mogę włożyć otwarty plecak do kuwety, chyba nie ma sprawy, wkrótce będę miał okazję sprawdzić.

jp
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów