Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1339

Wątek: Jaki statyw AD 2012-2019

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012-2013

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    zainstalujesz, tylko czemu do porzadnie wykonanego statywu chcesz zakladac ordynarnie kute Manfrotto?
    Chciałem się upewnić, czy podłącze do tego moje MN410. Przy okazji, może polecicie mi maksymalnie mała głowicę, do tego zestawu. Manfrotto 234RC wydaje się ok pomimo, że jest pomyślana raczej do monopoda. Może coś innego w podobnych wymiarach ?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012-2013

Cytat Zamieszczone przez piotr.k Zobacz posta
    Chciałem się upewnić, czy podłącze do tego moje MN410. Przy okazji, może polecicie mi maksymalnie mała głowicę, do tego zestawu. Manfrotto 234RC wydaje się ok pomimo, że jest pomyślana raczej do monopoda. Może coś innego w podobnych wymiarach ?
    ja mam w malym statywie Triopo RS-2. to jest zdecydowanie lzejsze niz ww MF i do ww nog (w moim przypadku T-1004x) wystarczajace.
    raczej stawiam na tym 600D + 15-85, ale jak potrzeba 5DmkII + 24-105 tez jakos da rade...

na polytke mocujaca moze byc Sirui C10 albo Benro N0. oba maja ta zalete, ze sa zgodne ze standardem Arca-Swiss, wiec nie tylko
    aparat ma sztywny zaczep ale tez jest cala masa i swobodny wybor alternatyw i akcesoriow.
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów