Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1339

Wątek: Jaki statyw AD 2012-2019

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012-2013

Cześć,

Potrzebuje pomocy w doborze statywu. Wiem, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, ale właśnie potrzebuje coś uniwersalnego (studio,plener). Kupie coś umiarkowanie stabilnego do 400-500zł? Będzie on trzymał 5dmIII, 24-70L i ew lampkę. Będę wdzięczny za pomoc.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Arcana Zobacz posta
    Cześć,

Potrzebuje pomocy w doborze statywu. Wiem, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, ale właśnie potrzebuje coś uniwersalnego (studio,plener). Kupie coś umiarkowanie stabilnego do 400-500zł? Będzie on trzymał 5dmIII, 24-70L i ew lampkę. Będę wdzięczny za pomoc.
    Tiopo MT-228 lub MX-1327 + głowica B-3 mieści się w budżecie. Coś od Sirui zapewne byłoby lepsze (na pewno głowica), ale musiałbyś wybrać opcję "dozbieraj" raczej.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Tiopo MT-228 lub MX-1327 + głowica B-3 mieści się w budżecie. Coś od Sirui zapewne byłoby lepsze (na pewno głowica), ale musiałbyś wybrać opcję "dozbieraj" raczej.
    dzięki za szybką odpowiedź. Są większe środki, pierwotnie chciałem wydać tyle ile napisałem, ale jeśli warto dołożyć to zaproponuj proszę co byłoby dobre.

Uprawnienia umieszczania postów