Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1339

Wątek: Jaki statyw AD 2012-2019

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012-2014

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    o gustach? wystarczy dokładnie obejrzeć statyw za 400 zeta ,żeby znaleźć 50 szczegółów różniących go na niekorzyść od tego za 4000 zeta
    raczej ,każdy kupuje to na co go stać
    chciałbym mieć tyle wolnej kasy żeby kupić gitzo
    Problem często jest zupełnie inny niż się Tobie wydaje. Mam sąsiada, który jeździ Lexusem a na statyw wyda max 300PLN, bo uważa, że jak mu się przyda 2 x w roku to i tak nadto
    Taki przykład z życia wzięty - stać go ale nie kupi drogiego, bo po co. Za to na wczasy do odległych zakątków świata bardzo chętnie i to full opcja. Ja go rozumiem, bo też wolę porządną wycieczkę od zakupu na wyrost

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Nie znam nowych, tegorocznych rozwiązań Manfrotto, na zdjęciach wyglądają o niebo lepiej niż starsze.
    Nie znam też głowic o których mowa.

Też "zawsze" uważałem że głowice i statywy Manfrotto są dobrze wykonane w każdym aspekcie, miałem tego sporo.

jp
    Nowe głowice Manfrotto są wykonane bardzo porządnie i dużo lepiej niż te wcześniejsze. Niemniej jednak trzeba je postrzegać jako towary z nie najwyższej półki. Takie głowice kosztują 350-500PLN, więc gdzież im do GITZO gdzie trzeba dołożyć jedno zero do ceny

--- Kolejny post ---
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 19-03-2014 o 18:12
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów