Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1339

Wątek: Jaki statyw AD 2012-2019

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012

Cześć,
    poszukuje statywu dla siebie, przeznaczenie głownie raczej studio nie planuje tego nosić na wycieczkach czy coś. Dźwigać ma 5d mkII z gripem + 135mm 2L w sumie to będzie najcięższy chyba zestaw jaki do tej pory będę mieć, nogi wybrałem Manfrotto 055XProB (3 sekcje, wysokość dobra) ale mam problem z głowicą, czytałem na forum, że płytka Manfrotto ma jakiś swój standard i nie pasuje do L-bracket, który w przyszłości chce zakupić. Dlatego rozważam zakup innej głowicy, na pewno kulowa. Pomożecie z wyborem ?
    Do wydania 800zł, te 20-30zł przeboleje jak coś będzie w tej cenie.
    - FB -
    Canon + szkła

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012

Cytat Zamieszczone przez .Irwusek Zobacz posta
    Cześć,
    poszukuje statywu dla siebie, przeznaczenie głownie raczej studio nie planuje tego nosić na wycieczkach czy coś. Dźwigać ma 5d mkII z gripem + 135mm 2L w sumie to będzie najcięższy chyba zestaw jaki do tej pory będę mieć, nogi wybrałem Manfrotto 055XProB (3 sekcje, wysokość dobra) ale mam problem z głowicą, czytałem na forum, że płytka Manfrotto ma jakiś swój standard i nie pasuje do L-bracket, który w przyszłości chce zakupić. Dlatego rozważam zakup innej głowicy, na pewno kulowa. Pomożecie z wyborem ?
    Do wydania 800zł, te 20-30zł przeboleje jak coś będzie w tej cenie.
    800 PLN na glowice czy calosc?

niedroga kulka, zgodna z Arka: proponuje Sirui K20x. do 135mm z nawiazka wystarczy...
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów