Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1339

Wątek: Jaki statyw AD 2012-2019

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Wlkp

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012

Można powiedzieć, że wybrałem swój nowy statyw (dotąd używałem "mało mobilnego" Slika Pro 700DX), ale jeszcze spytam - czy do głowicy Sirui K-20X jestem w stanie wybrać jakieś lepsze nogi - w cenie do około 500 zł - niż Sirui N-2004 traveler, czy też będą one najlepszym wyborem?
    A jak wypada porównanie powyższego zestawu Sirui z o wiele tańszym Fotopro MGA-684N z głowicą 62Q? Bo zastanawiam się jeszcze nad tym statywem, jako najkorzystniejszym stosunkiem ceny do jakości, a pomacać go nigdzie nie mogę.

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie Odp: Jaki statyw AD 2012

Cytat Zamieszczone przez Bart Zobacz posta
    Można powiedzieć, że wybrałem swój nowy statyw (dotąd używałem "mało mobilnego" Slika Pro 700DX), ale jeszcze spytam - czy do głowicy Sirui K-20X jestem w stanie wybrać jakieś lepsze nogi - w cenie do około 500 zł - niż Sirui N-2004 traveler, czy też będą one najlepszym wyborem?
    A jak wypada porównanie powyższego zestawu Sirui z o wiele tańszym Fotopro MGA-684N z głowicą 62Q? Bo zastanawiam się jeszcze nad tym statywem, jako najkorzystniejszym stosunkiem ceny do jakości, a pomacać go nigdzie nie mogę.
    Przerabiałem dokładnie ten temat parę miesięcy temu. Jakościowo nie ma praktycznie rówżnicy jeżeli chodzi o statywy Sirui vs Fotopro, głowice wg mnie są lepiej (dokładniej + większa płytka) wykonane przez sirui. Osobiście wybrałem zestaw sirui, który oferuje bardzo dobrą jakość za przyzwoitą cenę :wink:.

Uprawnienia umieszczania postów