Pokaż wyniki od 21 do 30 z 56

Wątek: Na Stadion Narodowy bez sprzętu

Widok wątkowy

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    Nie wiem czy w Polsce znajdziesz jakiś stadion, który został wybudowany całkowicie za pieniądze klubu. Najprawdopodobniej każdy był budowany z pieniędzy samorządowych - czyli zamiast dróg, infrastruktury, szkół, lokali komunalnych mamy zaj... stadiony.
    To samo można powiedzieć o teatrach, bibliotekach z Narodową włącznie, pracach konserwatorskich na np. Wawelu, odbudowie warszawskiej starówki.... wszystko jest zamiast czegoś.

Stadion to takie samo "coś" dla mas jak każdy inny teatr. Tyle, że na stadiony jednak przychodzi więcej osób.

Cytat Zamieszczone przez michnic Zobacz posta
    .... aparatów z wymienną optyką, itd.[/I]
    Lumix ma wymienną optykę a wygląd kompakta

To jest jakiś absurd z tymi aparatami. O tym czy aparat jest profesjonalny to jednak decyduje jego użycie a nie wygląd. Jak mam 1Ds3 to co? Prywatnych, nieprofesjonalnych pstryków już mi nie wolno robić? Bzdura jakaś.

To jest naprawdę chore. Canon 1100 D jest lustrzanką z wymienną optyką więc niby nie wolno. G11 czy G12 kompaktem więc niby wolno. Śmiem twierdzić, że G11/G12 można zrobić "profesjonalne" zdjęcia. Zrozumiał bym zakaz wnoszenia lamp błyskowych i zakaz używania tych wbudowanych ale zakaz lustrzanek brzmi paranoicznie.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 30-01-2012 o 13:31 Powód: Automerged Doublepost

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów