jesli juz bawimy sie w grupowanie obu tych puszek to 5DmkII przypisalbym do studia i landszaftow a D700 do reporterki,
nie oznacza to wcale,ze w odmiennej roli obie te puszki sie nie sprawdza![]()
jesli juz bawimy sie w grupowanie obu tych puszek to 5DmkII przypisalbym do studia i landszaftow a D700 do reporterki,
nie oznacza to wcale,ze w odmiennej roli obie te puszki sie nie sprawdza![]()
Ostatnio edytowane przez tkosiada ; 31-01-2012 o 00:47 Powód: Automerged Doublepost
x pro2/ 23/ 56/10-24/
jutro poszukam i podlinkuję ciekawe "mądrości" z żółtego forum... dziwię się że w ogóle moderacja tam toleruje takie chamstwo...
Ludzie, dajcie spokój.
Kolejny wątek 5d mkII vs d700 (w tle Canon vs Nikon).
Nie znudziło się Wam? Od kilku lat ta sama śpiewka. Tylko nowi sfrustrowani dochodzą
Moot^h - naprawdę nie wiesz czy chcesz zmienić - nie zmieniaj, chcesz ale nie wiesz kiedy - teraz, pozostałe to jż nie wiem co Ci doradzić - zostaw N i dokup C.
niektórych to śmieszy... znam ludzi robiących świetne zdjęcia zarówno 700tką jak i 5d2
podobnie jak widuję pstryki cieniasów (znacznie więcej) używających obu puszek
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner