Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314
Pokaż wyniki od 131 do 132 z 132

Wątek: Nowa Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC Macro

fotomania
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista
    Tak lekko OT mówiąc, to mimo wszytko Jacku-fotomania, Twoje uwagi na prfc odnośnie Cichego są delikatnie mówiąc troche poniżej pasa. A to dlatego, że jakby nie było, Cichy jest dla Ciebie konkurencją (w handlu gratami w Poznaniu). Ja takich spsobów waliki z konkurencją nie popieram, po prostu nie wierzę w szczerosć Twoich intencji w demaskowaniu "praktyk" Cichego.

Jakie demaskowanie praktyk ??? Uwazasz metody badawcze jakie zostaly przedstawione tutaj za normalne ???
    Ja nie handluje filtrami z poznania i nie handluje jakas sigma . Nie lubie sigmy bo ta firma oprocz niektorych stalek wali bagno . Mam zupelnie inny target produktu i zupelnie innego odbiorce . A druga sprawa jezeli ktos mialby sie opierac na sprzedaz w poznaniu umarlby z glodu . Wiekszosc towaru idzie i tak i tak na Krakow , Slask i wawe . Poznan jest handlowo bardzo slaby - jezeli chodzi o ten segment .

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotomania
    Jakie demaskowanie praktyk ??? Uwazasz metody badawcze jakie zostaly przedstawione tutaj za normalne ???
    Nie uważam, w ogóle w to nie wnikam.

Ja nie handluje filtrami z poznania i nie handluje jakas sigma . Nie lubie sigmy bo ta firma oprocz niektorych stalek wali bagno . Mam zupelnie inny target produktu i zupelnie innego odbiorce .
    Co za różnica. Cichy nie handluje wyłącznie Sigmami i Tamronami z tego co zauważyłem sprzedaje równiez puszki i sporadycznie inne szkła. Jeżeli poblicznie kwestionujesz jego wiarygodność jako sprzedawcy to istnieje prawdopodobieństwo że wiecej osób nie kupi od niego ani Sigmy ani 20d ani innego sprzetu. Obiektywnie patrząc to wszyscy sprzedawcy zachwalają swój towar jak najpiękniej potrafią, koloryzują i czarują-Cichy nie jest tu wyjątkiem. Ja po prostu wątpię w szczerość Twoich intencji kiedy krytykujesz konkurencję w grupie potnencjalnych klientów (Twoich i konkurencji) niezależnie od tego czy jest to krytyka uzasadniona czy nie.

A druga sprawa jezeli ktos mialby sie opierac na sprzedaz w poznaniu umarlby z glodu . Wiekszosc towaru idzie i tak i tak na Krakow , Slask i wawe . Poznan jest handlowo bardzo slaby - jezeli chodzi o ten segment .
    Nie chcę tutaj wychodzić na adwokata Cichego ale on też się nie ogranicza do rynku poznańskiego. Obydwaj wystawiacie aukcje na allegro i macie podobny zasięg.

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314

Uprawnienia umieszczania postów